Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Μπόνους απόδοσης στους εργαζομένους του ΕΟΦ

29/12/2017 10:16:48 πμ
Το προσωπικό ξεπέρασε τους δημοσιονομικούς του στόχους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μπόνους δύο μισθούς πήραν προ ημερών οι 160 εργαζόμενοι στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) σε αντάλλαγμα της υπερπροσπάθειας που έχουν καταβάλλει τα τελευταία χρόνια, εργαζόμενοι με τεράστιες ελλείψεις στις οργανικές θέσεις του Οργανισμού και ξεπερνώντας τους στόχους εξοικονόμησης που τους είχαν τεθεί.

Τα χρήματα αποτελούν ένα μικρό μέρος του πλεονάσματος που παρουσίασε ο Οργανισμός το 2017 και μοιράστηκε ανάλογα με το μισθό κάθε εργαζόμενου.

Η πρόεδρος του Ε.Ο.Φ., Κατερίνα Αντωνίου, δήλωσε ότι "το καθαρό ποσό που θα διανεμηθεί είναι 450.000, ενώ τα μεικτά ανέρχονται περίπου σε 700.000 ευρώ" και επισήμανε ότι στον Ε.Ο.Φ. υπάρχουν 160 εργαζόμενοι, όταν σε άλλες χώρες αντίστοιχοι οργανισμοί είναι στελεχωμένοι με 400 άτομα. Η απόφαση για το μπόνους δόθηκε επειδή «εγώ σαν διοίκηση αποφάσισα να ανταμείψω την υπέρβαση του δημοσιονομικού στόχου που έπρεπε να υλοποιήσουν» συμπλήρωσε η κ. Αντωνίου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενώνουν δυνάμεις για τη βελτίωση της πρόσβασης σε θεραπείες εγκεφαλικών επεισοδίων
Τα κρούσματα τείνουν να ξεπεράσουν αυτά του 2023






Σχετικά άρθρα

«Πράσινο φως» για την αποζημίωση Συστημάτων Καταγραφής Γλυκόζης
Για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Εξώδικό των Ακτινολόγων προς τον ΕΟΠΥΥ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών