Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Λουράντος: "Γολγοθάς περιμένει όσους με συκοφαντούν"

11/11/2013 1:37:22 μμ
Καταθέτει μηνύσεις ο πρόεδρος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Στα δικαστήρια προσφεύγει ο πρόεδρος του ΦΣΑ Κώστας Λουράντος για τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο «συκοφαντικών σχολίων και κατασκευασμένων κατηγοριών από οπουδήποτε και αν προέρχονται», όπως σημειώνει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


Συγκεκριμένα ο κ. Λουράντος σημειώνει πως:

«Δεν είχα ποτέ την επιθυμία να προσφεύγω στην Δικαιοσύνη για προσωπικούς λόγους . Δεν είμαι δικομανής γιατί και η διαδικασία είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρα και εκτός αυτού, η συγχώρεση ανήκει στις αρετές που διδάχθηκα από την οικογένεια μου.

Ξέρω όμως και κάτι άλλο: Ότι η αξιοπρέπεια του ανθρώπου δεν είναι διαπραγματεύσιμη ούτε μπορεί να τίθεται ως θυσία στον βωμό των εκλογών που έρχονται.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κατασκευάζει κατηγορίες ούτε για εμένα, αλλά ούτε για τους... αντιπάλους μου. Δεν επιτρέπω να μετατρέπεται σε ζούγκλα ο κλάδος, επειδή κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι η δύναμη που δήθεν αποκτούν από κρατικούς και άλλους φορείς , δεν επιβάλλεται σε όλους! Δεν επιτρέπω να διασύρεται η αξιοπρέπειά μου επειδή ο Σύλλογος .. «δεν πρέπει να παραμείνει σε χέρια που αντιδρούν , που αγωνίζονται, που μάχονται ενάντια στην σημερινή άθλια πραγματικότητα».

Έκανα αρκετή υπομονή .... έχω καταπιεί τόνους λάσπης ... έχω συρθεί στα δικαστήρια επειδή υπερασπίστηκα τους συναδέλφους μου ... είδα την φορολογική μου δήλωση να αναρτάται αποδεδειγμένα από το Υπ. Οικονομικών στο διαδίκτυο ... φοβήθηκα, είναι αλήθεια, από τις απειλές εναντίον της οικογένειάς μου ... ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!

Καταθέτω εντός των ημερών επώνυμη μηνυτήρια αναφορά εναντίον αυτών που νομίζουν ότι η υπομονή και η ανοχή σημαίνει αδυναμία ή ... αποδοχή των κατηγοριών! Εναντίον αυτών που θεωρούν πως τέτοιου είδους τακτικές θα με φοβίσουν, θα με κάνουν να σιωπήσω και (όπως ίσως ευελπιστούν) τελικά να ... αποσυρθώ. Οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο συκοφαντικών σχολίων και κατασκευασμένων κατηγοριών από οπουδήποτε και αν προέρχονται και εναντίον οποιουδήποτε κατευθύνονται , θα σταματήσουν!

Είναι καιρός να υπάρξει πολιτισμένος διάλογος και θα υπάρξει είτε το θέλουν είτε όχι.
Τους καλώ να αποδείξουν όλα αυτά που λένε και ισχυρίζονται διαφορετικά τους περιμένει ... Γολγοθάς»!

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Experts στα social media αναλαμβάνουν τους λογαριασμούς του φαρμακείου σας
Ανησυχία για σοβαρές ελλείψεις εκφράζει ο Νίκος Στρατογιαννάκος, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου






Σχετικά άρθρα

ΣτΕ: Είναι νόμιμες οι διατάξεις που περιορίζουν τη διαδικτυακή πώληση ΜΗΣΥΦΑ;
Το ερώτημα για το θέμα απευθύνεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
Για τη συνταγογράφηση στατινών οι πολίτες εμπιστεύονται τους φαρμακοποιούς τους
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το Journal of Pharmacy Practice
Δ. Κάλφα: Η Ξάνθη κτυπάει κόκκινο σε ελλείψεις φαρμάκων
Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε ινσουλίνες και παιδικά αντιβιοτικά, σύμφωνα με την πρόεδρο του Φ.Σ της περιοχής
Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση