Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Live παρουσίαση Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ & Karabinis Medical για την υπηρεσία HD Corner

14/10/2021 3:40:55 μμ
Μέσω της πλατφόρμας ΠΕΙΦΑΣΥΝ-Academy
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινή live παρουσίαση με θέμα: «Διαχείριση ασθενών με Υπέρταση και Διαβήτη: HD Corner», που διοργάνωσε ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ σε συνεργασία με την εταιρεία Karabinis Medical, μέσω της πλατφόρμας ΠΕΙΦΑΣΥΝ-Academy.

Η Γ. Γραμματέας του Δ.Σ του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ Τζένη Μαυρίδη προλόγισε την ενημερωτική εκδήλωση και ακολούθησε μια σύντομη τοποθέτηση του Brand Manager της Karabinis Medical Παναγιώτη Παγώνη. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο φαρμακοποιός-μέλος του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ Μιχάλης Ρηνιώτης, ο οποίος παρουσίασε την καινοτόμο και βραβευμένη υπηρεσία Υγείας HD Corner που στόχο έχει την ενίσχυση της συμμόρφωσης των ανθρώπων και τη μείωση του καρδιαγγειακού κινδύνου.

Μέσω της υπηρεσίας HD Corner δίνεται η δυνατότητα καταγραφής & αυτόματης επεξεργασίας των μετρήσεων, ενώ παρέχονται επιστημονικά εγκεκριμένες οδηγίες για τη λήψη της φαρμακευτικής αγωγής, για τη διαχείριση των ιατρικών συσκευών (αυτομέτρηση) και για τη σωστή διατροφή, καθώς και οδηγίες για άσκηση, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις βασικές ανάγκες του ασθενούς. Η ομιλία του Μ. Ρηνιώτη ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την αξία της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ώστε να επιτευχθεί βέλτιστη ρύθμιση.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τις κατατοπιστικές απαντήσεις που δόθηκαν στα διάφορα ερωτήματα που τέθηκαν από το κοινό μέσω chat.

Κάντε εγγραφή στη νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα ΠΕΙΦΑΣΥΝ-Academy για να συνεχίσετε να ενημερώνεστε για επιστημονικά και επαγγελματικά θέματα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι συνολικές καθαρές πωλήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 30% το 2023
Τα ιατρεία αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους, υποστηρίζουν






Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ