Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

Λειτουργεί κανονικά το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Λεωφ. Αλεξάνδρας

27/6/2016 9:15:55 πμ
Οι ασθενείς μπορούν να λάβουν τα βιολογικά τους φάρμακα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

 


Κανονικά θα μπορούν να προμηθεύονται τα φάρμακά τους οι ασφαλισμένοι από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς ενισχύθηκε το προσωπικό του με ένα ακόμη άτομο.


Έτσι αν και είχε διακοπεί προσωρινά μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διάθεση των βιολογικών παραγόντων και συγκεκριμένα των φαρμακευτικών σκευασμάτων HUMIRA, ENBREL & STELARA στους πάσχοντες από ρευματικές παθήσεις.


Για την σημαντική αυτή απόφαση, η Διεύθυνση Οργάνωσης και Σχεδιασμού Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας, του Τμήματος Διαχείρισης Φαρμακείων ΕΟΠΠΥ, ενημέρωσε την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικου Αγώνα με επιστολή/απάντηση στη σχετική επιστολή της προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ και με κοινοποίηση τον Υπουργό Υγείας και την Προϊσταμένη Τμήματος σχεδιασμού & Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ με την οποία ζητούσε να ανακληθεί η απόφαση διακοπής της χορήγησης, λόγω έλλειψης προσωπικού.


Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Σωτήρη Μπερσίμη για την ενέργεια που συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και ενημέρωση για παράνομα σκευάσματα στο διαδίκτυο
Και οδηγίες προς τα φαρμακεία για την ορθή υποβολή ηλεκτρονικών τιμολογίων






Σχετικά άρθρα

ΕΟΦ: Νέα λίστα ελλειπτικών φαρμάκων
Και ενημέρωση για παράνομα σκευάσματα στο διαδίκτυο
ΕΜΑ: Συστάσεις για την αντιμετώπιση των ελλείψεων των ραδιοφαρμάκων
Ενθαρρύνεται η παραγωγή εντός Ε.Ε. που είναι περιορισμένη
ΕΟΠΥΥ: Τρία νέα σκευάσματα στον κατάλογο των ΦΥΚ
Και οδηγίες προς τα φαρμακεία για την ορθή υποβολή ηλεκτρονικών τιμολογίων
8 κορυφαίοι ιατρικοί οργανισμοί καταγγέλλουν το clawback  στην Ελλάδα
Διότι οδηγεί τους γιατρούς σε οικονομική και επιστημονική καταστροφή