Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


La Roche-Posay: Δράσεις υποστηρικτικής φροντίδας για τους ογκολογικούς ασθενείς

24/10/2024 11:39:56 μμ
Με αφορμή το Pink October 2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η La Roche-Posay, με αφορμή το «Pink October 2024», ενισχύει τη δέσμευσή της για την υποστήριξη των ογκολογικών ασθενών και ενημερώνει για το πρόγραμμα «Fight with Care» που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για τις δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες των θεραπειών κατά του καρκίνου, παρέχοντας εκπαίδευση σε ασθενείς, φροντιστές και επαγγελματίες υγείας, καθώς και οικονομική στήριξη και δωρεές προϊόντων.


Σημειώνεται ότι για περισσότερα από 15 χρόνια, η La Roche-Posay συνεργάζεται στενά με δερματολόγους σε όλον τον κόσμο, εμπλουτίζοντας συνεχώς την επιστημονική γνώση σχετικά με τις δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες και εξοπλίζοντάς τους με αποδεδειγμένα ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις. Το 2023, δημιούργησε μια διεθνή επιτροπή ειδικών (ISKIMO), αποτελούμενη από δερματολόγους, ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές και νοσηλευτές. Ενσωματώνοντας όλα τα νέα ογκολογικά φάρμακα και λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τόνου δέρματος, η σύμπραξη αυτή οδήγησε στην ανάπτυξη δερμοκαλλυντικών και φαρμάκων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δερματικών ανεπιθύμητων ενεργειών από τις θεραπείες για τον καρκίνο. 


Επίσης η La Roche-Posay συνεργάζεται με τη Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου (UICC), ενώ υποστηρίζει τοπικούς οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, χρηματοδοτώντας έργα που ενσωματώνουν προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για την προώθηση της υποστηρικτικής φροντίδας. Εντός του 2024 κυκλοφόρησε και η νέα έκδοση του Πρακτικού Οδηγού που είχε δημοσιευτεί το 2021 με συμβουλές πρόληψης, μείωσης και επιβράδυνσης των ανεπιθύμητων ενεργειών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

ΓιΆ αυτό έχει πλέον ενταχθεί ενεργά στο θεραπευτικό πλάνο
Και ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα φάση της ζωής τους






Σχετικά άρθρα

Ι. Τσέτη: Το Made in Greece αποτελεί αδιαπραγμάτευτη συνθήκη
Η CEO του ΟΦΕΤ στο 3ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής
BAUSCH + LOMB Ελλάδας: Υιοθετεί την υπηρεσία Einvoicing της Softone Impact
Για την ηλεκτρονική διαβίβαση των B2G παραστατικών της προς το Δημόσιο
Korres: Λανσάρει διεθνώς τη νέα σειρά Black Pine Primus
Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Wrinkles? Not me»
Angelini Pharma: Νέα συμφωνία με την Cureverse Inc.
Για καινοτόμα θεραπεία κατά της επιληψίας