Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κλειστά τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ την τελευταία εργάσιμη του έτους

23/12/2015 1:20:00 μμ
Αιτία η απογραφή
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Να μεριμνήσουν για την προμήθεια των φαρμάκων τους, καλεί τους ασφαλισμένους η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, δίνοντας τηλέφωνα επικοινωνίας για επείγοντα περιστατικά. Δεν θα είναι ανοικτά για τους ασφαλισμένους τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ κατά την τελευταία εργάσιμη μέρα του έτους.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Οργανισμού, τη συγκεκριμένη μέρα θα διενεργηθεί η ετήσια απογραφή.

Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να μεριμνήσουν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους έγκαιρα και σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσουν με τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για κάθε νομό.
Επείγοντα

Για τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης μόνον των επειγόντων περιστατικών στις 31 Δεκεμβρίου (έως τις 3 το μεσημέρι) και κατόπιν επικοινωνίας με τα τηλέφωνα 2104826510, 2104815411 και 2310709200 αντίστοιχα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

IQVIA και Global Healthy Living Foundation ζητούν άρση των εμποδίων στους εμβολιασμούς στα φαρμακεία
Για να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών






Σχετικά άρθρα

Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας;
Η Strategy-Nest λέει "ναι" χωρίς 2η σκέψη!
Χάνονται δόσεις εμβολίων όπου δεν εμπλέκεται φαρμακοποιός
IQVIA και Global Healthy Living Foundation ζητούν άρση των εμποδίων στους εμβολιασμούς στα φαρμακεία
ΠΦΣ: Ευθύνη των εταιρειών η αδυναμία σάρωσης του κωδικού QR σε φάρμακα
Ο Σύλλογος ζητά από τη φαρμακοβιομηχανία μεγαλύτερη προσοχή
Οι φαρμακοποιοί βελτιώνουν τη διαχείριση δερματολογικών παθήσεων
Όταν εργάζονται σε σχετικές κλινικές