Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


KARABINIS MEDICAL: Mια δυναμική ελληνική εταιρεία

29/7/2020 5:03:00 μμ
Mε παρουσία πάνω από 50 χρόνια στο χώρο της υγείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η KARABINIS MEDICAL είναι μια μεγάλη παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, φυσικών προϊόντων περιποίησης και διαγνωστικών ιατρικών συσκευών που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1967.

Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 10.000 κωδικούς προϊόντων και διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία 53 κερδοφόρων ετών, η οποία επισφραγίζεται από σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά καθώς και στρατηγικές συνεργασίες, τα τελευταία χρόνια επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στη διεθνή αγορά υγείας. Τα προϊόντα και οι καινοτομίες  που έχουν αποσπάσει τα τελευταία χρόνια μια σειρά από αξιόλογα και σημαντικά βραβεία:
  • Το πρώτο αντιμικροβιακό θερμόμετρο παγκοσμίως με κράμα αντιμικροβιακού χαλκού που μειώνει τη διασπορά παθογόνων μικροβίων και ιών μεταξύ των χρηστών. Το συγκεκριμένο θερμόμετρο αποτελεί την απόλυτη λύση για την ασφαλέστερη  διαχείριση του πυρετού.
  • Η υπηρεσία Hypertension & Diabetes Corner  (www.hdcorner.gr) που παρέχει με επιστημονικό περιεχόμενο σαφείς οδηγίες για διατροφή, άσκηση και καταγραφή των μετρήσεων αρτηριακής πίεσης και σακχάρου. Μια ολοκληρωμένη, καινοτόμος και 3 φορές βραβευμένη υπηρεσία Υγείας που έχει στόχο την ενίσχυση της συμμόρφωσης ατόμων με παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου.
  • Η υπηρεσία GET WELL Natural Corner που δίνει τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου συμπληρώματος διατροφής, ανάλογα με το σύμπτωμα. Η ολοκληρωμένη σειρά Alfashield ιατροτεχνολογικών προϊόντων όπως αποστειρωμένης γάζας, επιθεμάτων, γαντιών, προστατευτικών μασκών. Τα περισσότερα προϊόντα Alfashield έχουν ελεγχθεί δερματολογικά και πιστοποιηθεί από το κορυφαίο γερμανικό Ινστιτούτο proDERM για την καταλληλότητα και την ασφάλειά τους.
Η KARABINIS MEDICAL έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες αποκλειστικής αντιπροσώπευσης με καταξιωμένους και πιστοποιημένους Διεθνείς Οίκους, προωθώντας στην ελληνική αγορά υγείας προϊόντα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και απόλυτης ασφάλειας τα οποία πληρούν τα απαραίτητα διεθνή πρότυπα.
Οι Διεθνείς Οίκοι είναι οι: MICROLIFE, ESI, BIONIME, YPSOMED, ATTENDS, NIPRO.


Εκτός από την επιτυχημένη εμπορική της δράση, η KARABINIS MEDICAL έχει εφαρμόσει το πρόγραμμα ΕΚΕ «Σύμμαχος Ζωής» και πραγματοποιεί κάθε χρόνο πολλές και σημαντικές δράσεις για το περιβάλλον, την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται υποστήριξη. Είναι η έμπρακτη απόδειξη πως μια επιχείρηση και οι άνθρωποί της μπορούν να συνεισφέρουν, είτε μέσω χορηγιών και δωρεών είτε μέσω προσωπικής εθελοντικής προσπάθειας, στην ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων.

Σημαντικές δράσεις για το περιβάλλον

Η εταιρεία πραγματοποιεί ετησίως ανακύκλωση 12 τόνων χάρτου, συσκευών, μπαταριών και ενδυματολογικού υλικού συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο ενεργά στο πράσινο επιχειρείν. Τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιήσει 2 σημαντικές δράσεις για τον καθαρισμό της παραλίας Σχοινιά και του προστατευόμενου πευκοδάσους της περιοχής. Συνολικά κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερο από μισό τόνο σκουπίδια και ανακυκλώσιμα υλικά.


Σημαντικές δράσεις για την αντιμετώπιση της COVID-19

Η KARABINIS MEDICAL από την αρχή της εμφάνισης του COVID-19 στη χώρα μας προέβη σε σημαντικές δωρεές ιατροτεχνολογικού υλικού με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών ατόμων, καθώς και στην ενίσχυση του σπουδαίου έργου επαγγελματιών υγείας, οι οποίοι δίνουν τη δική τους προσωπική και επαγγελματική μάχη από την πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Δωρεά μασκών: 100.000 μάσκες προς Π.Φ.Σ. & Ο.Σ.Φ.Ε, 20.000 μάσκες σε Φαρμακαποθήκες, καθώς και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, στο Περιφερειακό Ιατρείο Κάψια Αρκαδίας, στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Equal Society και στο φιλανθρωπικό σωματείο Κάριτας Ελλάς.
  • Δωρεά ιατροτεχνολγικου υλικού: στο Αγροτικό Ιατρείο Κεφαλαρίου Κορινθίας, στο Δήμο Παιανίας και στο αστυνομικό τμήμα Παιανίας.
  • Δωρεά ψηφιακών θερμομέτρων: στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών, στους Φαρμακοποιούς του Κόσμου, στη μη κερδοσκοπική εταιρεία ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα και στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποιώντας δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος και της κοινωνίας
Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα






Σχετικά άρθρα

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit για τους εργαζομένους της στην Ελλάδα
Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη