Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Καβάλα: Προκήρυξη 27 κενών θέσεων για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου

31/1/2022 7:54:07 μμ
Οι αιτήσεις υποβάλλονται 1-15 Φεβρουαρίου 2022
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Διεύθυνση Δημ. Υγείας και Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Καβάλας προκήρυξε τις κενές θέσεις για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου στην περιοχή. Οι αιτήσεις για άδεια ίδρυσης φαρμακείου υποβάλλονται κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Φεβρουαρίου 2022 και υποβάλλονται ιδιοχείρως ή αποστέλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο γραφείο 361 της υπηρεσίας (Εθν. Αντίστασης 20, 65403, Διοικητήριο, Καβάλα), τις εργάσιμες ημέρες από 09.00-15.00 ή ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dykavalas@pamth.gov.gr.

Αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά πέραν του ωραρίου εργασίας, ήτοι μετά την 15:00 ή σε ημέρα αργίας, πρωτοκολλώνται και τίθενται σε ισχύ την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Επισημαίνεται ότι αποστολή αιτήσεων ή δικαιολογητικών με fax δεν γίνεται αποδεκτή, ενώ η κατάθεση δικαιολογητικών από τρίτο πρόσωπο γίνεται μόνον κατόπιν εξουσιοδότησης. Ο αιτών οφείλει εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης να καταθέσει στην Υπηρεσία πρωτότυπα ή δεόντως επικυρωμένα όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εάν δεν το έχει ήδη κάνει με την υποβολή της αίτησης. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση παύει να ισχύει και τίθεται στο αρχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, τους όρους και τα έντυπα της αιτήσεως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης στο σύνδεσμο εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και παρέχει υπηρεσίες εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι ασθενείς






Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ