Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Καβάλα: Προκήρυξη 27 κενών θέσεων για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου

31/1/2022 7:54:07 μμ
Οι αιτήσεις υποβάλλονται 1-15 Φεβρουαρίου 2022
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Διεύθυνση Δημ. Υγείας και Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Καβάλας προκήρυξε τις κενές θέσεις για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου στην περιοχή. Οι αιτήσεις για άδεια ίδρυσης φαρμακείου υποβάλλονται κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Φεβρουαρίου 2022 και υποβάλλονται ιδιοχείρως ή αποστέλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο γραφείο 361 της υπηρεσίας (Εθν. Αντίστασης 20, 65403, Διοικητήριο, Καβάλα), τις εργάσιμες ημέρες από 09.00-15.00 ή ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dykavalas@pamth.gov.gr.

Αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά πέραν του ωραρίου εργασίας, ήτοι μετά την 15:00 ή σε ημέρα αργίας, πρωτοκολλώνται και τίθενται σε ισχύ την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Επισημαίνεται ότι αποστολή αιτήσεων ή δικαιολογητικών με fax δεν γίνεται αποδεκτή, ενώ η κατάθεση δικαιολογητικών από τρίτο πρόσωπο γίνεται μόνον κατόπιν εξουσιοδότησης. Ο αιτών οφείλει εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης να καταθέσει στην Υπηρεσία πρωτότυπα ή δεόντως επικυρωμένα όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εάν δεν το έχει ήδη κάνει με την υποβολή της αίτησης. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση παύει να ισχύει και τίθεται στο αρχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, τους όρους και τα έντυπα της αιτήσεως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης στο σύνδεσμο εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τη διαφημιστική εταιρεία Strategy-Nest
Η FIP καλεί τους φαρμακοποιούς να εξοικειωθούν με το μέλλον της φαρμακευτικής πρακτικής






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου