Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»

Κ. Μανωλόπουλος προς Νίκο Ευαγγελάτο

1/7/2022 4:17:43 πμ
Να αποσυρθεί άμεσα το βίντεο με το τραγικό τέλος της φαρμακοποιού στην Καβάλα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το κοινό αίσθημα προκάλεσε η προβολή -από την εκπομπή LIVE NEWS του MEGA με παρουσιαστή τον Νίκο Ευαγγελάτο- του βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του φαρμακείου της 43χρονης φαρμακοποιού της Καβάλας, το οποίο κατέγραψε τα τραγικά λεπτά πριν από τη δολοφονία της. Πρόκειται για τη δολοφονία της Αΐντα από τον 55χρονο σύζυγό της (ο καθ' ομολογίαν δράστης έχει δηλώσει πως τη σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια). Οι κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου κατέγραψαν τα πάντα: την προσπάθεια του καθ' ομολογίαν δράστη να πλησιάσει τη γυναίκα για να τη φιλήσει, τον τρόπο που ήθελε να τη φοβίζει δείχνοντας τα μπράτσα του και αμέσως μετά, όταν ήδη είχε βάψει τα χέρια του με αίμα, να σέρνει τη σορό της και να σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του.

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Ενιαίου Φορέα Φαρμακοποιών Αττικής, Κώστας Μανωλόπουλος, ζητά την άμεση απόσυρση του σχετικού βίντεο, το οποίο δυστυχώς έχει αναπαραχθεί από το σύνολο των ΜΜΕ, και σημειώνει: «Αξιότιμε κύριε Ευαγγελάτο, η δημοσίευση βίντεο από τη γυναικοκτονία συναδέλφου φαρμακοποιού στην Καβάλα ξεπερνά κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και αγγίζει τα όρια της τυμβωρυχίας. Παρακαλώ για την άμεση απόσυρσή του».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ΕΛ.ΑΣ. κατάσχεσε 1.800 παράνομα σκευάσματα
Το μήνυμα του προέδρου κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας






Σχετικά άρθρα

Δυσκολίες στην εκτέλεση συνταγών με τα ελλειπτικά φάρμακα
Ο ΦΣΘ ζητά παράταση στην ισχύ των συνταγών
ΠΙΣ: Δωρεάν υπηρεσίες σε νέους στις 28/02
Εις μνήμην των νεκρών στα Τέμπη
Q-HEALTH: Συνέδριο για την ποιότητα και ασφάλεια στις υπηρεσίες υγείας
Υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας