Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κ. Λουράντος: «Το διακύβευμα για τις εκλογές του ΦΣΑ είναι μεγάλο»

12/10/2022 6:34:18 μμ
Ο πρόεδρος του ΦΣΑ ανακοινώνει τη νέα του παράταξη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ενόψει των εκλογών του Φ.Σ. Αττικής, ο επί σειρά ετών πρόεδρος Κωνσταντίνος Λουράντος καλεί τους φαρμακοποιούς να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές, ενώ ανακοινώνει το όνομα της νέας του παράταξης την «Ενισχυμένη Φαρμακευτική Συμμαχία» (ΕΝ.ΦΑ.ΣΥ.). 

Ο πρόεδρος κάνει λόγο για δύσκολους καιρούς και για τοξικό περιβάλλον στο χώρο, για υποβάθμιση του ρόλου του φαρμακοποιού και για παραβατικότητα από πλευράς ΕΟΠΥΥ και τονίζει: «Θα μετατραπούμε τελικά από διεκδικητικά όργανα σε πειθήνιες ομάδες, ξένων συμφερόντων; Οφείλουμε να έχουμε πάντα στο μυαλό μας, πως ο Σύλλογος είμαστε όλοι εμείς και όλα αυτά που μας ενώνουν και που σίγουρα είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Να αντιληφθούμε πως ο Σύλλογος δεν μπορεί να αποτελεί σκαλοπάτι εκπλήρωσης προσωπικών φιλοδοξιών, ούτε πεδίο τριβής πολιτικών ή κομματικών αντιπαραθέσεων», προσθέτοντας: «απαιτούμε το σεβασμό σε αυτό που εκπροσωπούμε, χωρίς να γινόμαστε επαίτες του αυτονόητου. Ας επιδιώξουμε την επιβίωση όλων μας και όχι μόνο όσων μπορούν».

Συγκεκριμένα για τους στόχους της νέας παράταξης αναφέρει: «ο Σύλλογος μας πρέπει να έχει διεκδικητικό πρόσημο και να είναι μια φωνή απέναντι στην αδικία και στην σκοπιμότητα. Ότι ο σύλλογος μας δεν μπορεί να οικειοποιείται την νοοτροπία των συνδικαλιστών που φοβούνται να… "στεναχωρήσουν" ΕΟΠΥΥ και υπουργείο! Και αυτό μπορεί να το επιτύχει η νέα παράταξη "Ενισχυμένη Φαρμακευτική Συμμαχία" (ΕΝ.ΦΑ.ΣΥ.) με έμφαση στις αξίες που μαζί δημιουργήσαμε, στη διεκδίκηση που ξεχάσαμε, στην ειλικρίνεια που πιστέψαμε και στην αντίσταση σε οτιδήποτε μας επιβάλουν! Στις ερχόμενες εκλογές του συλλόγου μας, ζητώ τη έμπρακτη συμμετοχή σας και τη συμπόρευση σας». 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προς το παρόν περιλαμβάνει 11 χώρες
Δημιουργήθηκε από την ψηφιακή πλατφόρμα DoctorAnyTime






Σχετικά άρθρα

Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας;
Η Strategy-Nest λέει "ναι" χωρίς 2η σκέψη!
Βουλγαρία: Αύξηση της χρηματοδότησης των φαρμακείων αποφάσισε η κυβέρνηση
Μετά από απειλές του κλάδου για μεγάλης κλίμακας αντιδράσεις