Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κ. Λουράντος: «Να μας δώσουν αυτά που μας χρωστούν!»

17/9/2012
«Θα πάμε επ' αόριστον», λέει, μιλώντας στο newsbeast.gr, ο πρόεδρος του Φ.Σ.Α., Κωνσταντίνος Λουράντος. Και τονίζει προς πάσα κατεύθυνση: «Τι σημαίνει δηλαδή ότι μας έδωσαν τα χρήματα του Ιουνίου; Ξέρετε πόσα χρήματα μας οφείλουν; Μας χρωστούν περίπου 800 εκατομμύρια; Αυτά τα λεφτά πότε θα τα πάρουμε;».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Δεν δίνουν φάρμακα επί πιστώσει στους ασθενείς οι φαρμακοποιοί Αττικής. Και παρά την απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου ότι από σήμερα θα δίνουν όλα τα φαρμακεία τα απαραίτητα σκευάσματα στους ασθενείς με την ανάλογη έκπτωση, τουλάχιστον δέκα σύλλογοι (Πέλλα, Κέρκυρα, Ρέθυμνο, Δωδεκάνησα, Γιάννενα κ.ά.) πράττουν το ίδιο με τους συναδέλφους τους στην Αττική. «Θα πάμε επ' αόριστον», λέει, μιλώντας στο newsbeast.gr ο πρόεδρος του Φ.Σ.Α., Κωνσταντίνος Λουράντος.


Και τονίζει προς πάσα κατεύθυνση: «Τι σημαίνει δηλαδή ότι μας έδωσαν τα χρήματα του Ιουνίου; Ξέρετε πόσα χρήματα μας οφείλουν; Μας χρωστούν περίπου 800 εκατομμύρια; Αυτά τα λεφτά πότε θα τα πάρουμε;», σημειώνει.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φαρμακοποιοί Αττικής θα πραγματοποιήσουν συνέλευση (πιθανότατα την Τετάρτη) προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.


Την τελική απόφαση των φαρμακείων της Αττικής περιμένουν οι φαρμακοποιοί του Πειραιά, όπως λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρός τους, Κωνσταντίνος Κούβαρης. «Αναμένουμε τη στάση της Αττικής για να αποφασίσουμε. Δεν μπορούμε να φέρνουμε τους ασθενείς στον Πειραιά για μία ημέρα», αναφέρει. Και σημειώνει ότι κι εκείνοι- για σήμερα τουλάχιστον- δεν δίνουν επί πιστώσει φάρμακα στους πολίτες.


Ακούστε εδώ τις δηλώσεις του προέδρου του Φ.Σ.Α.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όταν εργάζονται σε σχετικές κλινικές
Για να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοποιοί βελτιώνουν τη διαχείριση δερματολογικών παθήσεων
Όταν εργάζονται σε σχετικές κλινικές
Φαρμακεία και συνεταιρισμοί ανακοινώνουν στάση εργασίας στις 28/02
Για να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών
Αυξημένες περιπολίες έξω από τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Μετά το μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων