Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ITF Hellas Α.Ε.: Συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

15/9/2024 10:55:59 μμ
Και ενθαρρύνει τις γυναίκες να αναζητήσουν ιατρική συμβουλή
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση για το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ), το οποίο επηρεάζει εκατομμύρια γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας παγκοσμίως (περίπου 1 στις 10 γυναίκες), προκαλώντας αυξημένο βάρος, άστατο εμμηνορρυσιακό κύκλο, υπερβολική τριχοφυΐα στο πρόσωπο και στο σώμα, ακμή έως και προβλήματα γονιμότητας. 


Το μήνυμα φέτος είναι «Δυνατή φωνή, προάγγελος αλλαγής», υπογραμμίζοντας τη δύναμη της συλλογικής δράσης στη μεταμόρφωση της φροντίδας των γυναικών με ΣΠΩ. Οι γυναίκες ενθαρρύνονται να εκφράζουν τις ανησυχίες τους, να ελέγχουν για συμπτώματα και να επικοινωνούν με τον ενδοκρινολόγο ή γυναικολόγο τους για εξέταση αίματος και γυναικολογικό έλεγχο.


Σύμφωνα με την ITF Hellas Α.Ε. (θυγατρική και μέλος του πολυεθνικού ομίλου ITALFARMACO) το ΣΠΩ είναι διαχειρίσιμο με διατροφικές λύσεις και αλλαγές στον τρόπο ζωής ή φαρμακευτικές. 

Η σειρά των συμπληρωμάτων διατροφής Inofert®, που συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με το ΣΠΩ, αποτελεί φυσική λύση καθώς και έναν αποτελεσματικό σύμμαχο για τη διαχείριση των συμπτωμάτων του Συνδρόμου: το Inofert® Combi ΗΡ για τις γυναίκες με ΣΠΩ και ΔΜΣ >25 Kg/m2 με μυο-ινοσιτόλη, D-chiro ινοσιτόλη, α-λακταλβουμίνη και φυλλικό οξύ και το Inofert® ΗΡ για τις γυναίκες με ΣΠΩ και ΔΜΣ ≤25 Kg/m2, με μυο-ινοσιτόλη, α-λακταλβουμίνη και φυλλικό οξύ. Ομαλοποιούν την ορμονική διαταραχή και τον εμμηνορρυσιακό κύκλο και αποκαθιστούν τη φυσιολογική ωορρηξία. Επίσης βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων καθώς και στη βελτίωση των επιπέδων της καλής (HDL) χοληστερόλης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Cosmetic Dermatology






Σχετικά άρθρα

Δ. Γιαννακόπουλος: Επανεκλογή στην προεδρεία του Συλλόγου Αντιπροσώπων
Διατηρεί τη θέση του για την επόμενη διετία
mamhellas.eu: Μία νέα εποχή συνεργασίας ξεκινά!
Το νέο Β2Β site από τη ΜΑΜ Hellas είναι online. Κάντε σήμερα την εγγραφή σας!
DSV και Eurohub Pharma Logistics ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια αποκλειστική στρατηγική συνεργασία
Οι δύο εταιρείες δεσμεύονται να αναμορφώσουν το μέλλον της φαρμακευτικής εφοδιαστικής αλυσίδας
GENESIS Pharma: Αποκλειστική συμφωνία με τη Santhera Pharmaceuticals για την εμπορική διάθεση του vamorolone
Θα διαθέτει το φάρμακο σε 20 αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης