Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εγκαίνια στο πλήρως ανακαινισμένο Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Ρόδου

23/7/2024 6:24:41 μμ
Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του δαπέδου του γηπέδου και των κτηριακών εγκαταστάσεων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου Ανοικτού Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Ρόδου, στην πλατεία Αγίου Όρους στην Ανάληψη μετά την χορηγία του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος». 


Στο πλαίσιο αυτής ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του δαπέδου του γηπέδου και των κτηριακών εγκαταστάσεων, με σκοπό την ασφαλή χρήση από τους αθλητές της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης «Elite Basketball Academy» που αξιοποιεί το γήπεδο για τις ανάγκες προπόνησης και αγώνων καλαθοσφαίρισης. 


Εκπροσωπώντας το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» και τον πρόεδρο Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλο, ο Κώστας Παπαναγιώτου, μέλος ΔΣ του Ιδρύματος, μετέφερε κατά την επίσκεψή του στο νησί της Ρόδου, τη δήλωση του προέδρου:

«Όταν ήρθε το αίτημα της Διεύθυνσης Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, είδαμε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο χώρος, το δάπεδο, τα αποδυτήρια, οι κερκίδες. Ειδικά όταν μάθαμε ότι εδώ προπονούνται τακτικά τα παιδιά της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης «Elite», δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε τη βοήθεια. Στο Ίδρυμα "Παύλος Γιαννακόπουλος" προτεραιότητά μας είναι να συμβάλλουμε στο κοινό καλό βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας με κάθε τρόπο. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συμβάλαμε για ακόμα μια φορά στην αναβάθμιση ενός σημαντικού χώρου αθλητισμού του νησιού, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν στιγμές ευεξίας και διασκέδασης».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Περηφάνια για το χθες, Πίστη για το αύριο» το μήνυμα της Διοίκησης






Σχετικά άρθρα

ΜΑΜ Hellas: Χρυσό βραβείο για την πιπίλα MAM Supreme
Στα Mother & Baby Awards 2024
Sobi®: Ισχυρό χαρτοφυλάκιο οδηγεί σε ισχυρές πωλήσεις
Όπως διαπιστώνεται από την έκθεση της εταιρείας για το β' εξάμηνο του 2024
Amazon Pharmacy: Ξεκινά να δραστηριοποιείται στην Ιαπωνία
Επιτρέπει και online συμβουλευτική με φαρμακοποιούς
Sanofi: Τρέχει μία από τις μεγαλύτερες καμπάνιες της ιστορίας της
Στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες