Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΙΔΕΕΑΦ: Το σεμινάριο για τη φορολογική διαχείριση του φαρμακείου «πηγαίνει» στην Πελοπόννησο

9/2/2022 6:38:52 μμ
Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το διαδικτυακό σεμινάριο του ΙΔΕΕΑΦ με θέμα: «Φαρμακείο & φορολογική διαχείριση» θα διεξαχθεί ειδικά για τα μέλη των Φ.Σ. Αιγιαλείας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας & Μεσσηνίας την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, από τις 17:00 έως 20:00.

Οι ενδιαφερόμενοι φαρμακοποιοί καλούνται να κάνουν εγκαίρως εγγραφή στο www.ideeaf.gr (για όποιους δεν την έχουν κάνει ήδη) και στη συνέχεια στο www.ideeaf.gr/forologika, προκειμένου να παρακολουθήσουν χωρίς κόστος το σεμινάριο σε ζωντανή μετάδοση, μέσω της ειδικής πλατφόρμας του ΙΔΕΕΑΦ.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν στο email τους τις οδηγίες σύνδεσης και το προσωπικό link παρακολούθησης, ενώ θα μπορούν να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους προς τον εισηγητή, μέσω γραπτού chat.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο φοροτεχνικός και συγγραφέας λογιστικών-φορολογικών βιβλίων Γιώργος Κορομηλάς, ο οποίος θα αναλύσει το πλαίσιο λειτουργίας των φαρμακείων, ώστε ο φαρμακοποιός να εναρμονίζεται στα ισχύοντα οικονομικά πρότυπα, να συμμορφώνεται με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις για να αναπτύσσει το φαρμακείο του χωρίς κινδύνους σε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Δημήτριος Τσιριμπής, Γ.Γ. Φ.Σ. Κορινθίας, Μέλος Εποπτικού Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ και Αντιπρόσωπος στην ΟΣΦΕ, Επιμόρφωση στις Σύγχρονες Τάσεις στη Διοίκηση των Συνεταιρισμών στο ΚΕΔΒΜ
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα






Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ