Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Healthcare Business Awards: Recognizing Excellence in Innovation, Digital Health & Investment

4/7/2024 10:18:32 μμ
Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης ο Κυριάκος Σουλιώτης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η BOUSSIAS Events και το Health Daily διοργανώνουν για ένατη συνεχή χρονιά τα Healthcare Business Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις σε όλο το φάσμα της Υγείας. 


Στο πλαίσιό τους θα αναδειχθούν και αυτήν τη χρονιά οι πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων του κλάδου, οι πρωτοβουλίες των Συλλόγων Ασθενών που δίνουν αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών τους, των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που πραγματοποιούν έρευνα με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο, των ΜΚΟ με σημαντική συνεισφορά στη βελτίωση της υγείας ευάλωτων πληθυσμών, των ιατρικών επιστημονικών εταιρειών που συμβάλουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μελών τους και των νοσοκομείων που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο τεράστιο όγκο περιστατικών.


Επιβραβεύεται επίσης η τεχνολογική καινοτομία στην υγεία μέσω των βέλτιστων πρακτικών e-Health, οι πρωτοβουλίες επιχειρήσεων εκτός κλάδου που στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας υλοποιούν σημαντικές δράσεις στον τομέα της υγείας αλλά και εταιρείες start-up που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας. 


Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης είναι ο Κυριάκος Σουλιώτης, Καθηγητής Πολιτικής Υγείας, Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ενώ τη σύνθεση της επιτροπής ολοκληρώνουν στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, σύμβουλοι εταιρειών, σύλλογοι ασθενών, κορυφαίοι ιατροί και ακαδημαϊκοί, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διακρίθηκε για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων της παραγωγής της
Διοργανώθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο






Σχετικά άρθρα

Faran: Σημαντική συμφωνία για την επέκτασή της στη Νευρολογία
Αντιπροσωπεύει και διανέμει δύο κλασικά σκευάσματα
Septona: Ολοκλήρωσε το επενδυτικό πλάνο των 50 εκατ. ευρώ
Νέα προϊόντα στα σχέδια της εταιρείας για το 2024
Χρυσό βραβείο για τη ΜΕΓΑ στα Environmental Awards 2024
Διακρίθηκε για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων της παραγωγής της
Η AstraZeneca Ελλάδας κινείται 100% με ηλεκτρικά οχήματα
Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής στρατηγικής της για μηδενικές εκπομπές άνθρακα παγκοσμίως