Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Pharma Q στο PHARMApoint 2024

22/10/2024 9:17:23 μμ
Ενημέρωσε τους φαρμακοποιούς για τα υπάρχοντα αλλά και τα νέα προϊόντα της
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για μια ακόμη χρονιά η Pharma Q συμμετείχε στο PHARMApoint 2024, το μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο της Β. Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στις 12 & 13 Οκτωβρίου 2024, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη. 


«Με χαρά υποδεχτήκαμε στο περίπτερο μας όλους τους φαρμακοποιούς & τους συνεργάτες τους, που θέλησαν να ενημερωθούν εκτενώς για τα ήδη υπάρχοντα αλλά και για τα νέα προϊόντα της εταιρείας. Mε ενθουσιασμό πληροφορήθηκαν την επανακυκλοφορία των μοναδικών Athomer Ισότονο mist & Athomer Πρόπολης mist, από 100% φυσικό στείρο θαλασσινό νερό από την περιοχή του Αγίου Όρους, σε νέα εξελιγμένη μορφή συνεχούς ροής (τεχνολογία BOV)», σημειώνει η εταιρεία. Επίσης το ενδιαφέρον τους προσέλκυσε και το Talorbin cold & flu με τριπλή δράση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και της γρίπης.


Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η Pharma Q ήταν χορηγός και στην ομιλία για τη «Διαδερμική θεραπεία των μυοσκελετικών παθήσεων» του Δρ. Α. Σπαντιδέα, Παθολόγου -Κλινικού φαρμακολόγου, όπου αναφέρθηκε εκτενώς στην αποτελεσματικότητα του Qpain – diclofenac sodium, στην ανακούφιση του πόνου της οστεοαρθρίτιδας, με τη στοχευμένη δράση του στο σημείο του πόνου. Για περισσότερες πληροφορίες www.pharmaq.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ζητά τουλάχιστον να μειωθεί στα επίπεδα του 2022
Πώς θα προγραμματίζονται τα ραντεβού εξήγησε ο Απ. Βαλτάς






Σχετικά άρθρα

Ι. Τσέτη: Το Made in Greece αποτελεί αδιαπραγμάτευτη συνθήκη
Η CEO του ΟΦΕΤ στο 3ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής
BAUSCH + LOMB Ελλάδας: Υιοθετεί την υπηρεσία Einvoicing της Softone Impact
Για την ηλεκτρονική διαβίβαση των B2G παραστατικών της προς το Δημόσιο
Korres: Λανσάρει διεθνώς τη νέα σειρά Black Pine Primus
Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Wrinkles? Not me»