Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


H Pfizer και η BioNTech συμμαχούν με τους Avengers

14/10/2022 5:04:50 πμ
Εκδίδουν κόμικ με τη Marvel για την προώθηση του εμβολίου Covid-19
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο «κακός» Ultron επιστρέφει ανανεωμένος και οι Avengers είναι η πρώτη γραμμή άμυνας που θα προστατέψουν τον κόσμο. Οι σούπερ-ήρωες είχαν βασιστεί σε νέες τεχνολογίες για να αντιμετωπίσουν τον Ultron στο παρελθόν, αλλά όσο εκείνος μεταβάλλεται και επιστρέφει τόσο οι Avengers προσαρμόζονται και εξοπλίζονται με νέα όπλα.

Αυτή είναι περίπου η υπόθεση του νέου κόμικ της Marvel που δημιούργησε σε συνεργασία με την Pfizer και την BioNTech για να προωθήσουν με αυτόν το μοναδικό τρόπο το επικαιροποιημένο εμβόλιό τους έναντι της Covid-19. 

Στο κόμικ παρακολουθούμε και την ιστορία μιας οικογένειας που περιμένει να εμβολιαστεί, με τον παππού και τον μπαμπά να εξηγούν στο παιδί ότι όπως οι Avengers συνεχίζουν τη μάχη με τον Ultron έτσι και οι άνθρωποι πρέπει να προστατεύουν τους εαυτούς τους με τα επικαιροποιημένα εμβόλια. 

Το κόμικ έχει τίτλο «Καθημερινοί Ήρωες» και αποτελεί μια στρατηγική κίνηση της Pfizer ενόψει της στροφής των εμβολίων Covid-19 προς την ιδιωτική αγορά, σύμφωνα με το Fierce Pharma. Σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ δεν θα συνεχιστεί η δημόσια χρηματοδότηση των εμβολιασμών Covid-19, με τον CEO Albert Bourla να σχολιάζει ότι η Pfizer μπορεί να είναι «ακόμη πιο ανταγωνιστική» και οι εμπορικές της δεξιότητες «ταιριάζουν καλύτερα» σε μια ανοιχτή αγορά από ό,τι σε ένα μοντέλο κρατικών συμβάσεων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η επιβολή δασμών στις εισαγωγές φαρμάκων αποτελεί πρόκληση αναγνώρισε ο CEO Albert Bourla
Σύμφωνα με την Ιουλία Τσέτη, Πρόεδρο & CEO του ΟΦΕΤ






Σχετικά άρθρα

Η Peifasyn Academy στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2025
Διεκδικεί τη διάκριση στην κατηγορία «Εκπαίδευση Φαρμακοποιών»
ΕLPEN: Συμμετείχε στα «Μονοπάτια Σταδιοδρομίας»
Διοργανώθηκε από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας
Kalteq S.A.: Διοργάνωσε την 1η ημερίδα «Women in Surgery»
Ορόσημο για την ισότητα των φύλων στις χειρουργικές ειδικότητες
Solumag Night: Καμπάνια με αφετηρία την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου
Αναπτύχθηκε από τις ομάδες Digital και Marketing της InterMed