Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η 1η almora ENERGY DAY είναι εδώ!

27/5/2024 2:18:42 πμ
Εκδήλωση με αφορμή το λανσάρισμα του νέου συμπληρώματος διατροφής almora PLUS® ENERGY της ELPEN
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα νέο σκεύασμα για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας και τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού κυκλοφόρησε πρόσφατα η ΕLPEN, εμπλουτίζοντας την ήδη επιτυχημένη σειρά προϊόντων almora PLUS®. 


Το almora PLUS® ENERGY είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή που συνδυάζει ηλεκτρολύτες (Na, Cl, K) με καφεΐνη, βιταμίνες του συμπλέγματος B (Β6, Β9, Β12) και βιταμίνη C και συμβάλλει στη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας αλλά και στη μείωση της κούρασης και τη φυσιολογική νευρική λειτουργία. Προσφέρει ενέργεια με τη δύναμη της ενυδάτωσης και της ειδικής του σύνθεσης. Διατίθεται σε συσκευασία των 25 αναβράζοντων δισκίων και είναι κατάλληλο για ενήλικες.


Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου almora PLUS® ENERGY, η ELPEN διοργανώνει την 1η almora ENERGY DAY, μια ημέρα αφιερωμένη στην ενέργεια που χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος για να δημιουργεί, να αθλείται, να προσφέρει, να διασκεδάζει, να ξεχωρίζει και να ζει. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024 στον χώρο του Ολυμπιονίκη, Λάμπρου Παπακώστα (OC Athens) στο ΟΑΚΑ, 10:30-14:30 και 17:00-19:00. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υλοποιηθεί σειρά ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για ενήλικες και παιδιά με δράσεις, παιχνίδια, πολλές εκπλήξεις και δώρα. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί επίσης ποδηλατική δοκιμασία, με σκοπό τη στήριξη της ΜΚΟ Δεσμός. Με τη συμμετοχή σε αυτήν, η ELPEN θα προσφέρει εκπαιδευτικό εξοπλισμό σε σχολεία ακριτικών περιοχών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Παναγιώτης Ιακωβής, Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών