Αναλύθηκαν στοιχεία για 7.352 άτομα που είχαν συμμετάσχει στη μελέτη Third National Health and Nutrition Examination Survey για την επίδραση της διατροφής στην πνευμονική λειτουργία. |
Η συχνή κατανάλωση αλλαντικών μπορεί να επιδεινώσει την πνευμονική λειτουργίας, και να αυξήσει τον κίνδυνο χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ), σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine. |
Διαβάστε επίσης
15/7/2024 10:16:36 μμΜπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
15/7/2024 10:09:37 μμΜπορούν οι αγωνιστές του υποδοχέα GLP-1 να μειώσουν την εμφάνιση καρκίνων που σχετίζονται με την παχυσαρκία;
Τι έδειξε νέα μελέτη στο JAMA Network Open;