Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Gerolymatos International: Πριν κλείσει τα 100 χρόνια λειτουργίας πήρε επαλήθευση του ISO 26000:2010

8/9/2022 4:56:01 πμ
Για την περαιτέρω ανάπτυξη δράσεων ΕΚΕ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Gerolymatos International, μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην αγορά υγείας, ένα χρόνο πριν τα 100 χρόνια λειτουργίας της, συνεχίζει να βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις της στη βιωσιμότητα, λειτουργώντας υπεύθυνα, ηθικά και με διαφανή τρόπο. Κάθε δραστηριότητα της εταιρείας αναπτύσσεται με σεβασμό στους νομικούς κανονισμούς, στους διεθνείς κώδικες δεοντολογίας αλλά και στις προσδοκίες των ενδιαφερόμενων μερών και στα ανθρώπινα δικαιώματα. Μετά από έλεγχο δεδομένων και τεκμηρίων, η εταιρεία έλαβε βεβαίωση κατανόησης & εφαρμογής των Βασικών Θεμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως αυτά ορίζονται στο έγγραφο ISO 26000:2010 (Οδηγός για την Κοινωνική Υπευθυνότητα). 

Το συγκεκριμένο διεθνές πρότυπο αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αξιολογήσουν αποτελεσματικά και να διαχειριστούν τις κοινωνικές ευθύνες που έχουν σε σχέση με την αποστολή, το όραμα, τις λειτουργίες και τις διαδικασίες τους.

«Για την Gerolymatos International, η επαλήθευση του ISO 26000:2010 είναι ένα ακόμα σπουδαίο βήμα στο ταξίδι της αειφορίας. Κοιτώντας το μέλλον, η εταιρεία θα συνεχίσει να αναγνωρίζει, να εξετάζει και να αξιολογεί ζητήματα σχετικά με τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιδόσεις της, την κοινωνική ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, "μεταφράζοντας" τις αρχές του προτύπου σε αποτελεσματικές ενέργειες, δράσεις και βέλτιστες πρακτικές», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Διάταξη σε νομοσχέδιο του υπ. Υγείας προβλέπει κατΆ εξαίρεση χορήγηση αδειών λειτουργίας






Σχετικά άρθρα

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit για τους εργαζομένους της στην Ελλάδα
Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη