Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Γενικός γραμματέας Υγείας ο Σπύρος Κοκκινάκης

2/3/2015 9:58:12 πμ
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο διορισμός του Γ. Μπακόζου αλλά και η ανακοίνωση των ονομάτων που θα αναλάβουν ΕΟΠΥΥ, ΕΟΦ κτλ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Επισήμως πλέον τα καθήκοντα γενικού γραμματέα Υγείας αναλαμβάνει ο Σπύρος Κοκκινάκης, διδάκτωρ Δημόσιας Διοίκησης, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας.


Αναμένεται πλέον ο διορισμός του Γιάννη Μπασκόζου στη θέση γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας και η κατανομή αρμοδιοτήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουρουμπλής θα αναλάβει το φάρμακο και τον ΕΟΠΥΥ και ο κ. Ξανθός την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, τα νοσοκομεία και την Ψυχική Υγεία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τις αμέσως προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ονόματα των νέων διοικητών Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), των προέδρων του ΕΟΠΥΥ, του Ε.Ο.Φ., του ΚΕΕΛΠΝΟ, του ΕΚΑΒ και του ΟΚΑΝΑ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών






Σχετικά άρθρα

ΠΕΦΝΙ: Δύο αναντικατάστατα φάρμακα σε έλλειψη από τον Μάιο
Οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί ζητούν ενημέρωση και αποκατάσταση
«Πράσινο φως» για την αποζημίωση Συστημάτων Καταγραφής Γλυκόζης
Για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος