Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Γ. Τσικανδηλάκης: «Μια συγγνώμη στον Δημήτρη Χριστούλα»

5/3/2013
Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Ηρακλείου, Γιάννης Τσικανδηλάκης, σχολιάζει με αφορμή το βίντεο που έφτιαξαν Ισπανοί καλλιτέχνες ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα φαρμακοποιό Δημήτρη Χριστούλα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Ηρακλείου, Γιάννης Τσικανδηλάκης, σχολιάζει με αφορμή το βίντεο που έφτιαξαν Ισπανοί καλλιτέχνες ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα φαρμακοποιό Δημήτρη Χριστούλα:


"Μια συγγνώμη στον Δημήτρη Χριστούλα


Πρώτα διάβασα μετά το άκουσα και ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι, κλωτσιές στον πισινό και την μούρη μου βρεγμένη, ενώ στο σπίτι μου δεν έσταζε νερό. Ήταν το αφιέρωμα των ΙΣΠΑΝΩΝ καλλιτεχνών στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ. Τον δικό μας άνθρωπο, που έβαλε τέλος στην ζωή του διαμαρτυρόμενος για τα μέτρα εξαθλίωσης, που επέβαλαν στην χώρα μας, ΔΝΤ και λοιπές οικονομικές δυνάμεις, δια μέσων των οσφυοκαμπτών πολιτικών μας.


Αντιθέτως, όλοι εμείς οι συνδικαλισταράδες, οι σωτήρες και θεματοφύλακες των ιερών και οσίων, δεν βρήκαμε χρόνο πέντε λεπτών να αφιερώσουμε στο δικό μας άνθρωπο, που θυσιάστηκε για όλους εμάς και να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Φαίνεται, όμως, πως εκεί στην ΙΣΠΑΝΙΑ και χρόνο έχουν, μα πάνω απ? όλα δεν ξεχνούν.


Εμείς πάλι, παρ? ότι συναντηθήκαμε καμιά δεκαριά φορές στον ΠΦΣ και άλλες τόσες στους τοπικούς συλλόγους, ούτε χρόνο βρήκαμε, μα πάνω απ όλα ξεχάσαμε και ξεχάσαμε πολύ γρήγορα.


ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΞΕΧΑΣΩ”.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών






Σχετικά άρθρα

Για τη συνταγογράφηση στατινών οι πολίτες εμπιστεύονται τους φαρμακοποιούς τους
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το Journal of Pharmacy Practice
Δ. Κάλφα: Η Ξάνθη κτυπάει κόκκινο σε ελλείψεις φαρμάκων
Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε ινσουλίνες και παιδικά αντιβιοτικά, σύμφωνα με την πρόεδρο του Φ.Σ της περιοχής
Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση