Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΦΣΘ: Φαρμακεία δεν εμφανίζονται στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ για τα τεστ καρκίνου

14/10/2024 10:32:35 μμ
Ο Σύλλογος συγκεντρώνει δηλώσεις από όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη διαδικασία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Διάφορα προβλήματα και δυσλειτουργίες καταγράφονται στα φαρμακεία με τη διαδικασία της προληπτικής δράσης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου που έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 11/10. 


Ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, με στόχο να συλλέξει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και να ζητήσει τη συνολική διευθέτησή τους, καλεί τα μέλη του να δηλώσουν προβλήματα όπως: έχουν υποβάλλει τις αιτήσεις και δεν έχουν λάβει ακόμα τη σύμβαση, έχουν συμπληρώσει και αποστείλει τη σύμβαση αλλά δεν εμφανίζεται το φαρμακείο στην ειδική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, εμφανίζεται το φαρμακείο στην πλατφόρμα με λανθασμένα στοιχεία κτλ. 


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τη δήλωση ηλεκτρονικά στη φόρμα εδώ και ο Σύλλογος θα κάνει από την πλευρά του την προσπάθεια να ομαλοποιηθεί η διεξαγωγή της δράσης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διεκδικεί τη διάκριση στην κατηγορία «Εκπαίδευση Φαρμακοποιών»
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος υλοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης






Σχετικά άρθρα

Ερώτηση στη Βουλή για τα bonus γενοσήμων στους φαρμακοποιούς
Από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ι. Τσιμάρη
Καινοτόμο πρόγραμμα για φοιτητές Φαρμακευτικής από το Πανεπιστήμιο του Μισισιπή
Εκπαιδεύονται στην ανασκόπηση φαρμακευτικής αγωγής με πραγματικά δεδομένα
Επιστημονική ημερίδα με θέμα τη συμπληρωματική ασφάλιση
Από το ΤΑΥΦΕ & το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Forbes: Το φαρμακείο του μέλλοντος είναι κόμβος υγείας
Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται μετασχηματισμός σε 4 πεδία