Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φαρμακοποιοί έσπασαν τα στεγανά και επισκέφτηκαν κουρεία…

6/6/2024 11:14:43 πμ
Ώστε να ενημερώσουν ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού για την αξία της πρόληψης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Φαρμακοποιοί της αλυσίδας Wallgreens αφήνουν για λίγο τον πάγκο του φαρμακείου τους και «βγαίνουν έξω» στην κοινωνία για να παρέχουν την πολύτιμη συμβουλή και στήριξή τους στους ασθενείς. 


Η Wallgreens στο Σινσινάτι, μαζί με εταίρους της και κυβερνητικούς φορείς της υγείας, διοργάνωσε μια σειρά δράσεων με επαγγελματίες υγείας που επισκέπτονται κουρεία της περιοχής και πραγματοποιούν ελέγχους αρτηριακής πίεσης, συζητούν θέματα υγείας με τους παρευρισκόμενους, παρέχουν συμβουλές σχετικά με το ασφαλιστικό σύστημα και τις αποζημιώσεις, ενώ προσφέρονται δώρα και διοργανώνονται διαγωνισμοί.


Σε μια τέτοια δράση, που απευθυνόταν κυρίως σε μαύρους άνδρες, συμμετείχε και ο φαρμακοποιός Jerome Jackson που επισκέφτηκε το κουρείο της περιοχής του, μίλησε για την αντιυπερτασική αγωγή και δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους συνανθρώπους του τόσο για την υπέρταση όσο και για άλλα ανδρικά θέματα υγείας. Η επιλογή του κουρείου δεν είναι τυχαία, όπως εξηγεί η εταιρεία, διότι εκεί συγκεντρώνονται οι άνθρωποι της γειτονιάς, αισθάνονται άνετα και μπορούν να συζητήσουν ευαίσθητα ζητήματα.


«Ξέρουμε ότι οι άνδρες συνήθως δεν κάνουν ερωτήσεις για την υγεία τους, ακόμα και αν έχουν απορίες, γιΆ αυτό και δεν λαμβάνουν την απαραίτητη θεραπεία. Φέρνοντας τον φαρμακοποιό στο δικό τους χώρο όπου νιώθουν άνετα, ξεπερνάμε αυτό το εμπόδιο», δηλώνει ο φαρμακοποιός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος έχει συμμετάσχει και σε άλλες δράσεις πρόληψης σε σχολεία, σε εκκλησίες κτλ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Aμεση ανακούφιση, βαθιά ενυδάτωση, ορατή αποκατάσταση
Καμπάνια για την αξία του νοσοκομειακού φαρμακοποιού στις ΗΠΑ






Σχετικά άρθρα

Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας;
Η Strategy-Nest λέει "ναι" χωρίς 2η σκέψη!
Βουλγαρία: Αύξηση της χρηματοδότησης των φαρμακείων αποφάσισε η κυβέρνηση
Μετά από απειλές του κλάδου για μεγάλης κλίμακας αντιδράσεις
Το πρώτο κινητό φαρμακείο θέτει σε λειτουργία το πανεπιστήμιο Yale
Και παρέχει υπηρεσίες εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι ασθενείς