Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


FARCOM PROFESSIONAL: Χορηγός για 3η συνεχή χρονιά στο Hairfest Experience

14/5/2024 12:33:30 πμ
Είναι το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ κομμωτικής και barbering
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το απόλυτο εκπαιδευτικό φεστιβάλ Hairfest Experience, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της κομμωτικής βιομηχανίας παγκοσμίως, υποδέχτηκε περί τους 2.000 επαγγελματίες από 20 έως 22 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο « Ι. Βελλίδης », στη Θεσσαλονίκη. Είκοσι ένα εκπαιδευτικά shows καταξιωμένων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών χάρισαν ένα 3ήμερο ταξίδι γνώσεων και εμπειρίας στους παρευρισκόμενους. 


Η FARCOM PROFESSIONAL υποστηρίζοντας από την πρώτη ημέρα το θεσμό του Hairfest, παρουσίασε on stage 7 κορυφαίους και διακεκριμένους στον κλάδο hair artists, τους Gianni Scumaci, Antonina Romanova, Emanuel Medina, Andrea Amighetti, Alexi Michael, Ελένη Μασκαλίδου και φυσικά τον Αναστάσιο Τσαρούχα, brand ambassador της Arren Mens Grooming. Τα shows των καλλιτεχνών κατάφεραν να εμπνεύσουν και να κατακτήσουν το κοινό, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.


Εκατοντάδες ήταν οι επαγγελματίες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα booths της FARCOM PROFESSIONAL, Arren Mens Grooming, Babylisspro και Artero, να έρθουν σε επαφή με την ευρεία γκάμα των υψηλής ποιότητας και αισθητικής επαγγελματικών προϊόντων, όπως επίσης και να γνωρίσουν τα νέα λανσαρίσματά τους.


Ιδιαίτερα τιμητική ήταν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού event, η βράβευση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της FARCOM, Θέμη Σαρασίδη, από τους ιδρυτές της διοργάνωσης Γιώργο Χιντασέλι και Ευαγγελία  Τσορίγα, τόσο για τη σταθερή συνεισφορά και στήριξή του στο θεσμό του Hairfest όσο και για την πολυετή κοινωνική του προσφορά. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον κ. Μπάνε Πρέλεβιτς. 


Μέσα από την φαντασμαγορική εκπαιδευτική εμπειρία του Hairfest Experience, ενδυναμώνεται η κοινότητα των κομμωτών και του barbering, με τη FARCOM PROFESSIONAL να ενισχύει έμπρακτα με συνέπεια και συνέχεια τα καλλιτεχνικά γεγονότα που προάγουν την τέχνη της κομμωτικής.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση μελών του
Η συμμετοχή του ΠΕΙΦΑΣΥΝ στο 37ο Συνέδριο της ΟΣΦΕ






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών