Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Φ.Σ. Αττικής: Σε ετοιμότητα να καλύψει ανάγκες των πυρόπληκτων περιοχών

27/7/2023 8:15:09 μμ
Επιστολή προς τους Φ.Σ. Δωδεκανήσου, Κέρκυρας και Ευβοίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με επιστολή του προς τους φαρμακευτικούς συλλόγους Δωδεκανήσου, Κέρκυρας και Ευβοίας, η διοίκηση του Φ.Σ. Αττικής δηλώνει πρόθυμη να στηρίξει και να συμμετέχει σε οποιαδήποτε δράση αποφασιστεί με σκοπό τη βοήθεια των φαρμακοποιών και των πυρόπληκτων ασφαλισμένων τους.

«Οι τραγικές εικόνες των πυρκαγιών σε όλη την Αττική, αλλά κυρίως σε Ρόδο, Κέρκυρα και Κάρυστο συνεχίζονται με τραγικότερη όλων, την εικόνα της απώλεια των δύο χειριστών του CANADAIR. Ως άνθρωποι, αλλά πρωτίστως ως φαρμακοποιοί, θα πρέπει να σταθούμε αντάξιοι της ανθρωπιστικής μας υπόστασης, στηρίζοντας με κάθε δυνατό μέσο τόσο τους συναδέλφους μας φαρμακοποιούς όσο και τους συνανθρώπους μας των πυρόπληκτων περιοχών», αναφέρει η επιστολή. 

Τέλος, οι φαρμακοποιοί της Αττικής εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γιατί δεν μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι φαρμακοποιοί με διευρυμένο ωράριο






Σχετικά άρθρα

Νέα πλατφόρμα συνδέει τα φαρμακεία με τους καταναλωτές
Το VresMoo ενημερώνει άμεσα για τα διαθέσιμα προϊόντα
Επισκέπτες Υγείας: Οι εμβολιασμοί στα φαρμακεία δεν απέδωσαν
Είναι αναγκαία η ανάπτυξη εμβολιαστικής κουλτούρας, όπως τονίζουν
Η υγεία δεν διακινείται με κούριερ - τα ΦΥΚ ανήκουν στον φαρμακοποιό
Γράφει ο Παντελής Μαλιωτάκης, Φαρμακοποιός ΕΚΠΑ, MBA Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας ΕΚΠΑ, αντιπρόσωπος ΠΦΣ