Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»

Φ.Σ. Αττικής-Πειραιά: «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους»

5/5/2010
Συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της 6-7/5 και νέες κινητοποιήσεις από 10/5
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Δελτίο Τύπου, με θέμα την προκηρυχθείσα από τον Π.Φ.Σ. 48ωρη πανελλαδική απεργία των φαρμακείων (6 & 7 Μαΐου 2010), εξέδωσαν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά:

 

 

«Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά καταγγέλλουν την απροκάλυπτη θέση της Κυβέρνησης, η οποία μη σεβόμενη αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, κάνει μυστικές συμφωνίες με αυτούς που για χρόνια πάλευαν να αλώσουν το Φαρμακευτικό επάγγελμα και την Φαρμακευτική περίθαλψη του Ελληνικού Λαού.

 

Οι Φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά, την προειδοποιούν ότι δεν πρόκειται να περάσει κανένα σχέδιο από αυτά που επιβουλεύονται εις βάρος των φαρμακοποιών και των ασφαλισμένων αυτού του τόπου.

 

Η έλλειψη σεβασμού και αξιοπρέπειας εκ μέρους των διοικούντων που τόσο καιρό άλλα συμφωνούσαν και διαβεβαίωναν τους Έλληνες, και άλλα συμφωνούσαν μυστικά με ξένα συμφέροντα μέσω του Δ.Ν.Τ. σηματοδοτεί την παρουσία τους στο πολιτικό προσκήνιο του τόπου.

 

Ούτε οι ασφαλισμένοι, ούτε οι συνταξιούχοι ούτε οι υγειονομικοί και κυρίως οι φαρμακοποιοί που είναι οι πλέον ειλικρινείς φορολογούμενοι του τόπου, φταίνε για την κατάντια που οδήγησαν τον τόπο οι Κυβερνήσεις των 30 τελευταίων ετών.

 

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους.

 

Ξεκινάμε με 48ωρη απεργία για 6 και 7 Μαΐου και προχωράμε για νέες συνεχόμενες κινητοποιήσεις από Δευτέρα 10 Μαΐου.

 

Το κοινό κατά την 48ωρη απεργία θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο ΦΣΘ ζητά παράταση στην ισχύ των συνταγών
Οδηγίες του ΕΟΦ για τις φαρμακαποθήκες






Σχετικά άρθρα

Δυσκολίες στην εκτέλεση συνταγών με τα ελλειπτικά φάρμακα
Ο ΦΣΘ ζητά παράταση στην ισχύ των συνταγών
ΠΙΣ: Δωρεάν υπηρεσίες σε νέους στις 28/02
Εις μνήμην των νεκρών στα Τέμπη
Q-HEALTH: Συνέδριο για την ποιότητα και ασφάλεια στις υπηρεσίες υγείας
Υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας