Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Φ.Σ. Αχαϊας: «Επιχειρείται αφανισμός των φαρμακείων και υποβάθμιση του ρόλου μας»

14/12/2010
Δελτίο Τύπου του Συλλόγου - Συμμετοχή στην απεργία της 15/12
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Με Δελτίο Τύπου ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας διαμαρτύρεται έντονα για τις κυβερνητικές προσπάθειες άλωσης του φαρμακευτικού επαγγέλματος και υποβάθμισης του επιστημονικού και κοινωνικού ρόλου του Έλληνα φαρμακοποιού. Παράλληλα ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου.

 

"Πάτρα 14/12/2010

 

Ο Κοινοτικός επίτροπος Όλι Ρεν δήλωσε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega χθες βράδυ, πως «η Ελλάδα δεν μπορεί να δανειστεί ως κυρίαρχη χώρα από τις αγορές»!!!

 

Η χώρα μας βρίσκεται στο πιο δύσκολο σταυροδρόμι της ιστορίας της. Η κυβέρνηση ακολουθεί έναν ολισθηρό δρόμο που καταλύει κάθε δικαίωμα κοινωνικής πρόνοιας και δικαιοσύνης, δίνοντας στις αγορές και στο χρήμα τους το δικαίωμα να μας συμπεριφέρεται ως υπόδουλη χώρα.

 

Η κοινωνία που ευαγγελίζονται αποτελείται από πολίτες σύγχρονους εργασιακούς δούλους.

 

Ειδικότερα στο χώρο των φαρμακείων, επιχειρούν την κατεδάφιση της πιο υγιούς μικρομεσαίας επιχείρησης, υποβαθμίζοντάς μας επιστημονικά και οικονομικά.

 

Το τρίτο επικαιροποιημένο μνημόνιο δίνει το στίγμα της μεταβίβασης τόσο του λιανεμπορίου όσο και του χονδρεμπορίου φαρμάκων στα μεγάλα πολυεθνικά συμφέροντα. Ο πολίτης θα χάσει το φαρμακείο της γειτονιάς του, επιστημονικό και όχι μόνο, στήριγμα της πρωτοβάθμιας περίθαλψής του.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους και άλλους τόσους που κρύβονται μέσα στην καρδιά μας, συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 15/12/2010, στο πλευρό του Έλληνα πολίτη-εργαζόμενου.

 

Είναι αυτονόητο πως, στοιχισμένοι απόλυτα πίσω από τον Π.Φ.Σ., θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ανεξαρτησία μας και την οικονομική μας αυτοτέλεια”.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο διεθνές συνέδριο EUROGIN 2025
DEMO: Αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο Βιοτεχνολογίας






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου