Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Φ.Σ.Α.: «Θα απαντήσουμε όπως αρμόζει σ' αυτούς που διέλυσαν τη χώρα»

6/11/2012
«Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κακοδιαχείριση των πόρων του ΕΟΠΥΥ!».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Με δελτίο τύπου ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (Φ.Σ.Α.) δίνει το «στίγμα» της αντίδρασης του κλάδου, αμέσως μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών στη Βουλή:


"Αθήνα, 6/11/2012


Χωρίς αιδώ και σωφροσύνη, η τρικομματική κυβέρνηση προχωρά ενάντια σε κάθε λογική, στη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών, που στα πλαίσια του μνημονίου θα οδηγήσει στην καταστροφή το σύνολο του ελληνικού λαού.


Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο του κοινωνικού μας ρόλου, οι φαρμακοποιοί δεχθήκαμε να στηρίξουμε ουσιαστικά το ασφαλιστικό σύστημα των πολιτών, δανειοδοτώντας το ανεπαρκές κράτος και αιμορραγώντας οικονομικά, όταν την ίδια στιγμή τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων επενδύονταν σε τοξικά ομόλογα και κατασπαταλούνταν χωρίς κανέναν έλεγχο.


Έρχονται σήμερα οι… «σωτήρες» του έθνους στο τέλος του 2012, κυριολεκτικά στο παρά πέντε, να ζητήσουν από τους φαρμακοποιούς επιπλέον χρήματα, όταν οι ίδιοι δεν έχουν πληρώσει τα υπάρχοντα χρέη τους προς αυτούς.


Δε δεχόμαστε να καλύψουμε τον οποιοδήποτε κακό σχεδιασμό και την οποιαδήποτε κακοδιαχείριση των πόρων του ΕΟΠΥΥ.


Δε δεχόμαστε να οδηγηθούμε στο βωμό, για να εξαγνιστεί το ασφαλιστικό σύστημα και να καλυφθούν όλα τα εσκεμμένα ή μη ατοπήματα των διαχειριστών της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων.


Ο Φ.Σ.Α. θα απαντήσει ανάλογα όπως αρμόζει σε αυτούς που διέλυσαν τα πάντα στη χώρα”.



Σχετικά θέματα:


6/11/2012 - Κ. Λουράντος: «Θα ανατρέψουμε το Μνημόνιο!»

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο διεθνές συνέδριο EUROGIN 2025
DEMO: Αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο Βιοτεχνολογίας






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου