Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου στο Ψυχικό

26/9/2018 10:52:26 πμ
Οικονομικές διαφορές ήταν η αιτία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού από το Ψυχικό, Βασίλη Φλώρου, ο οποίος δολοφονήθηκε το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό.

Κατηγορούμενος φέρεται ένας 51χρονος αρχιτέκτονας, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αφαίρεσε τη ζωή του φαρμακοποιού εξαιτίας μιας μεγάλης οικονομικής διαφοράς για ένα ακίνητο που κατέληξε στα δικαστήρια.

Δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απόφαση της δικαιοσύνης, ένιωθε αδικημένος, θόλωσε και αποφάσισε να κλείσει μια γα πάντα με σφαίρες αυτή τη διαφορά. Από την άλλη, ότι Βασίλης Φλώρος γνώριζε ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είχε τις οικονομικές διαφορές τον κόντραρε και πως το τελευταίο διάστημα είχε γίνει ασφυκτικός. Έτσι όταν το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου τον είδε να τον πλησιάζει κατάλαβε ότι κάτι κακό θα συμβεί.


Αναγνώρισε τον δολοφόνο του αλλά δεν πρόλαβε να πατήσει το γκάζι της μαύρης Mercedes για να εξαφανιστεί και να σώσει τη ζωή του. Η προσέγγιση του άντρα με το τζόκεϊ και το περίστροφο ήταν πολύ γρήγορη και το μόνο που πρόλαβε να κάνει ο φαρμακοποιός ήταν να κατεβάσει λίγο το παράθυρο του οδηγού. Αυτή την εικόνα σχημάτισαν οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών για τη στιγμή της δολοφονίας και τα κίνητρα του δράστη.

Οι αναλυτές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μελετώντας το σκηνικό της δολοφονίας κατέληξαν στο ότι δεν έχει να κάνει με συμβόλαιο θανάτου. Ο άνθρωπος που πίεσε πολλές φορές τη σκανδάλη του περιστρόφου και «πήρε» τη ζωή του Βασίλη Φλώρου δεν ήταν πληρωμένος δολοφόνος αλλά ο ίδιος ο εχθρός του.


Υπενθυμίζεται πώς λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, ο μυστηριώδης άντρας με το τζόκεϊ παρακολουθούσε τον 57χρονο την ώρα που ανέβαινε αργά με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού του. Πριν το πολυτελές όχημα προλάβει να βγει στο δρόμο, ο εκτελεστής, τον πλησιάζει, σηκώνει το περίστροφο και πιέζει πολλές φορές τη σκανδάλη. Οι σφαίρες βρίσκουν τον 57χρονο φαρμακοποιό στο κεφάλι το στήθος και την πλάτη. Ο δολοφόνος φεύγει με τα πόδια επιβιβάζεται σ ένα κόκκινο VW και εξαφανίζεται. Ο Βασίλης Φλώρος ανοίγει την πόρτα, γέρνει στην άσφαλτο και αφήνει την τελευταία του πνοή. Ο 57χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Ο γιος του είναι φοιτητής στην Πάτρα, ενώ η κόρη του βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας μαζί με τη σύζυγο του η οποία είναι γιατρός και διατηρεί το παθολογικό της ιατρείο στην ίδια πολυκατοικία.


Πληροφορίες από εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόσθετο όφελος η κατάργηση της εκτύπωσης των παραστατικών
Μια πρωτοβουλία της ενορίας και της φαρμακοποιού του χωριού Φωτεινής Τάσιου






Σχετικά άρθρα

Για τη συνταγογράφηση στατινών οι πολίτες εμπιστεύονται τους φαρμακοποιούς τους
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το Journal of Pharmacy Practice
Δ. Κάλφα: Η Ξάνθη κτυπάει κόκκινο σε ελλείψεις φαρμάκων
Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε ινσουλίνες και παιδικά αντιβιοτικά, σύμφωνα με την πρόεδρο του Φ.Σ της περιοχής
Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση