Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Έτοιμο το νέο Κέντρο Υγείας Χανίων

15/11/2017 9:51:03 πμ
Παραδίδεται στην 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Παραδίδεται την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου από το Δήμο Χανίων στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης (Υ.ΠΕ.) οι κτιριακές εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στα Χανιά, εφόσον ολοκληρωθεί και η διαδικασία παραλαβής και εγκατάστασης του βιοϊατρικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, τα κτίρια παραχωρούνται από το Δήμο Χανίων προς την 7η Υ.ΠΕ. για 20 χρόνια προκειμένου να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας, το οποίο θυμίζουμε ότι ανεγέρθηκε στον ίδιο χώρο του παλιού νοσοκομείου της πόλης.

«Με την παράδοση και του εξοπλισμού ολοκληρώνονται από πλευράς του δήμου οι συμβατικές του υποχρεώσεις για τη λειτουργία του Κέντρου, η οποία περιέρχεται πλέον στη δικαιοδοσία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Χανίων.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ






Σχετικά άρθρα

«Πράσινο φως» για την αποζημίωση Συστημάτων Καταγραφής Γλυκόζης
Για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Εξώδικό των Ακτινολόγων προς τον ΕΟΠΥΥ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών