Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Έρχεται ρευστό στον ΕΟΠΥΥ! Ποιοι θα πληρωθούν

21/8/2015 3:50:07 μμ
Συμπληρωματική επιχορήγηση 43 εκατομμυρίων ευρώ για το μήνα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής υπέγραψε υπουργική απόφαση μέσω της οποίας θα δοθεί συμπληρωματική επιχορήγηση στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 43 εκατομμυρίων ευρώ για το μήνα Αύγουστο .

Συνολικά από τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. επιχορηγήθηκε με το ποσό των 87 εκατομμυρίων ευρώ, μετά και την προηγούμενη υπουργική απόφαση, που υπεγράφη στις 6-8 και μέσω της οποίας εγκρίθηκαν για την κάλυψη των αναγκών του Οργανισμού 44.000.000 ευρώ, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του. Με αυτά τα χρήματα ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα καλύψει άμεσες και επιτακτικές ανάγκες του [όπως πληρωμή φαρμακοποιών Απριλίου και φαρμακείων].

Παράλληλα το Υπουργείο Υγείας στις 12 -08 προχώρησε στην εντολή για επιχορήγηση και κατανομή 60.000 .000 ευρώ στα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. από μισθώσεις του κρατικού προϋπολογισμού ,ώστε να καλυφθούν οι λειτουργικές τους ανάγκες [προμήθειες υλικών, κ.α.].



Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών
Αφορά τη συνταγογράφηση σκιαγραφικών σκευασμάτων






Σχετικά άρθρα

«Πράσινο φως» για την αποζημίωση Συστημάτων Καταγραφής Γλυκόζης
Για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Εξώδικό των Ακτινολόγων προς τον ΕΟΠΥΥ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών