Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Επίσκεψη στελεχών της Bayer στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ

27/5/2024 2:53:38 πμ
Οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για τις στρατηγικές που ακολουθεί ο Όμιλος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η Πέμπτη 23 Μαΐου για τον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ, καθώς είχε τη χαρά να υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις του στελέχη της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας Bayer από τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Ουκρανία, την Πολωνία, τη Σλοβενία, την Τουρκία & τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 


Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πάνος, τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Βλάχος και Στράτος Μακρής και διευθυντικά στελέχη του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ υποδέχτηκαν και ξενάγησαν τους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους, να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτόμες διαδικασίες και να ενημερωθούν για τις στρατηγικές που εστιάζουν στην ανάπτυξη του Ομίλου, στη συνεργασία με άλλους Συνεταιρισμούς, στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στην εξέλιξη του μοντέλου του φαρμακείου.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, παρουσιάστηκε η ιστορία και τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ, αναλύθηκε η χονδρεμπορική φαρμακευτική αγορά στην Ελλάδα και οι μελλοντικοί στόχοι. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σημασία της συνεργασίας και στην ενσωμάτωση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση της εφοδιαστικής αλυσίδας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των φαρμακείων.


«Ευχαριστούμε τα στελέχη της Bayer για την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους στις συζητήσεις και τις παρουσιάσεις. Η επίσκεψη αυτή ενίσχυσε περαιτέρω τη μακροχρόνια συνεργασία μας, βασισμένη στη διαφάνεια, την καινοτομία και τη συνεχή επιδίωξη της ευζωίας της κοινότητας», τονίζει ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
Είναι προϊόν της Roche Diagnostics






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών