Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Έναρξη εγγραφών σε 11ο κύκλο μεταπτυχιακών μαθημάτων του ΦΣΘ

28/9/2022 6:15:02 πμ
Με κεντρικό θέμα «Γυναικολογία-Ουρολογία».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 11ο κύκλο των μεταπτυχιακών μαθημάτων που διοργανώνει ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της δια βίου εκπαίδευσης των φαρμακοποιών. Ο κύκλος αυτός θα είναι υβριδικός (με φυσική παρουσία και εξ αποστάσεως), θα μοριοδοτηθεί από το ΙΔΕΕΑΦ και από το ΑΠΘ, και θα ολοκληρωθεί σε έξι 3ωρα μαθήματα. Τα δύο πρώτα μαθήματα είναι:
  • Στις Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022: «Λοιμώξεις και νοσήματα μετά το καλοκαίρι (μυκητιάσεις) – τραχηλίτιδα, τριχομονάδα, κονδυλώματα». Ομιλητής: Θέμης Μίκος, επίκουρος καθηγητής Μαιευτικής- Γυναικολογίας, Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΑΠΘ, νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»
  • Στις 9 Νοεμβρίου 2022: «Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών – Ινομυώματα – Εμμηνόπαυση – Κλιμακτήριος». Ομιλητής: Δημήτριος Γουλής, καθηγητής Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής ΑΠΘ.
Τα θέματα των επόμενων μαθημάτων αφορούν τα εξής: καλοήθης υπερπλασία προστάτη, στυτική δυσλειτουργία, επαναλαμβανόμενες ουρολοιμώξεις και ακράτεια ούρων, εμβολιασμός και HPV, φαρμακολογία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην αντιπρόεδρο του Συλλόγου, 'Αννα Σιδηροπούλου, στο τηλέφωνο 2310801545 έως τη συμπλήρωση του αριθμού των 50 ατόμων. Όσοι ενδιαφέρονται για τη μοριοδότηση, δηλώνουν τα στοιχεία τους στο email: press@fsth.gr έως και τη Δευτέρα 3/10.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος






Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ