Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Εν μέσω καύσωνα οι φαρμακοποιοί της Λάρισας έδωσαν αίμα

28/6/2021 1:55:56 μμ
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Φ.Σ. Λάρισας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γ.Ν. Λάρισας.

Με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 40°C υπό σκιά, 50 φαρμακοποιοί αλλά και βοηθοί φαρμακείου, συνεργάτες και συγγενείς αυτών επισκέφτηκαν το φουαγιέ της Ιατρικής Σχολής, χθες Πέμπτη 24 Ιουνίου, και στήριξαν αυτήν την πρώτη προσπάθεια του Συλλόγου, προσθέτοντας ένα ακόμη λιθαράκι σε μια σπουδαία για την υγεία και την ανθρωπότητα ενέργεια.

Το Δ.Σ. του Φ.Σ. Λάρισας δήλωσε:
«Η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με όνειρα και προσδοκίες για παραγωγή ακόμη πιο σημαντικού έργου στο μέλλον. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο, τα μέλη μας, τους συγγενείς, τους φίλους και συνεργάτες που έδωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και το ακόμη πιο πολύτιμο αίμα τους και με τον τρόπο αυτό χάρισαν πνοή και ζωντάνια στο ξεκίνημά μας. Ευχαριστούμε τις υπεύθυνες του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, οι οποίες με το πάθος τους μας ενέπνευσαν και μας παρακίνησαν να κάνουμε αυτό το αποφασιστικό βήμα».

Οι εθελοντικές αιμοδοσίες του Φ.Σ. Λάρισας θα πραγματοποιούνται δύο φορές ανά έτος, με σκοπό τη συνολική αύξηση των αποθεμάτων αίματος στην περιοχή
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη






Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ