Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ELPEN: Για 4η συνεχόμενη χρονιά στους 10 ελκυστικότερους εργοδότες στην Ελλάδα

18/7/2024 11:09:02 μμ
Με βάση την έρευνα Employer Brand της Randstad
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για 4η συνεχόμενη χρονιά η ELPEN βρέθηκε στη λίστα με τους 10 ελκυστικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας Employer Brand που πραγματοποίησε η εταιρεία Randstad για το 2024. Ειδικότερα, η εταιρεία βρέθηκε στην 7η θέση της σχετικής κατάταξης, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη χρονιά τη σταθερή δέσμευσή της στην ενίσχυση και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

 

Η ELPEN το διάστημα 2021-2023 πέτυχε αύξηση του προσωπικού της σε ποσοστό 43%, απορροφώντας ένα σημαντικό αριθμό επιστημόνων υψηλής εξειδίκευσης για τη στελέχωση των νέων επενδύσεων που υλοποιεί στους τομείς της έρευνας και της παραγωγής, με τις γυναίκες να αντιπροσωπεύουν σήμερα το 51% του προσωπικού της.

 


Η Ελένη Πενταφράγκα, Chief Strategy Officer της εταιρείας, τόνισε: «Εδώ και σχεδόν έξι δεκαετίες, λειτουργούμε με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, προωθώντας τις αρχές της ισότητας, του σεβασμού και της διαρκούς ανάπτυξης των εργαζομένων μας. Οι άνθρωποί μας αποτελούν τους πολύτιμους συμμάχους, αλλά και τον θεμέλιο λίθο για την επόμενη ημέρα, αυτή που θα φέρει καλύτερες προοπτικές για την εταιρεία και την ελληνική κοινωνία. Η αναγνώριση που εισπράττουμε από το σύνολο της αγοράς εργασίας δημιουργεί μια σημαντική πρόκληση για εμάς. Να διατηρούμε αναλλοίωτο το αποτύπωμά μας στον τομέα της απασχόλησης και να ενισχύουμε διαρκώς την ελκυστικότητά μας ως εργοδότης».

 


Η Έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) αποτελεί την πιο πλήρη και ανεξάρτητη έρευνα του είδους της καθώς τα αποτελέσματά της βασίζονται αποκλειστικά στις απόψεις και στις ψήφους των τοπικών δυνητικών εργαζομένων, δίνοντας μια πραγματική αντανάκλαση της ελκυστικότητας των εργοδοτών στην ελληνική αγορά. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν 3.500 άτομα, μεταξύ των οποίων Έλληνες φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι, ηλικίας από 18 και 65 ετών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
ELPEN και Win Medica δώρισαν τον απαραίτητο εξοπλισμό






Σχετικά άρθρα

«Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.»
Για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Οι UNI-PHARMA & InterMed κοντά στα παιδιά των εργαζομένων
51 από αυτά συμμετείχαν σε Summer Camp που οργάνωσε ο Όμιλος
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Βραβεύτηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΛΑΔΟΥ – ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ»
Στην ετήσια απονομή των βραβείων-θεσμού «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024»
Bayer Ελλάς: Επιλέγει την Entersoft ως πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης
Πρόσθετο όφελος η κατάργηση της εκτύπωσης των παραστατικών