Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ELPEN: Φροντίζει για την ενδυνάμωση των παιδιών των εργαζομένων της

15/12/2023 12:08:36 πμ
Διαδικτυακά μαθήματα, επαγγελματικός προσανατολισμός και συμβουλευτική υποστήριξη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μία σειρά από ενέργειες και συνεργασίες εφαρμόζει με συνέπεια και σύστημα τα τελευταία χρόνια η ELPEN, υποστηρίζοντας τα παιδιά των εργαζομένων της και ενθαρρύνοντάς τα να αλληλοεπιδρούν σε διαφορετικά περιβάλλοντα. 


Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Industry, η ELPEN συνεργάζεται με εταιρεία τεχνολογίας, η οποία προσφέρει, μέσω της πλατφόρμας της διαδικτυακά μαθήματα για παιδιά ηλικίας 6-17 ετών, με στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους. Μέσα από συναρπαστικά παιχνίδια, οι μικροί χρήστες αποκτούν εμπειρίες, αναβαθμίζουν τις δεξιότητές τους στην κοινωνικο-συναισθηματική μάθηση, ενισχύουν την αυτογνωσία και αυξάνουν το επίπεδο αυτοπεποίθησής τους.


Παράλληλα, η ELPEN έχει προχωρήσει σε μόνιμη συνεργασία με εταιρεία που διενεργεί σύγχρονα Προγράμματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές και μαθήτριες Λυκείου, βοηθώντας τους να διερευνήσουν εις βάθος τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους, προσδιορίζοντας τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν. 


Επιπρόσθετα, η εταιρεία διατηρεί 24ωρη τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής υποστήριξης στα παιδιά των εργαζομένων της για τη διαχείριση της συναισθηματικής έντασης και του στρες.


Ως εταιρεία πρώτης επιλογής, η ELPEN αισθάνεται την ανάγκη και την κοινωνική ευθύνη να διατηρήσει όσα έχει υλοποιήσει και με βούληση και γνώση να σχεδιάσει νέα προγράμματα και πρακτικές, που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα παιδιά του σήμερα και τους πολίτες του αύριο.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

ELPEN και Win Medica δώρισαν τον απαραίτητο εξοπλισμό
Με τη συμμετοχή 300 ενηλίκων και παιδιών






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών