Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


«Είμαστε οι φαρμακοποιοί σας»

17/6/2024 2:09:18 πμ
Καμπάνια για την αξία του νοσοκομειακού φαρμακοποιού στις ΗΠΑ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Αμερικανικός Σύλλογος Φαρμακοποιών Υγειονομικών Συστημάτων (ASHP) ξεκίνησε εθνική εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για το πώς οι φαρμακοποιοί βελτιώνουν τα αποτελέσματα για την υγεία.


Με το σύνθημα «Είμαστε οι φαρμακοποιοί σας», η ASHP περνά το μήνυμα ότι οι φαρμακοποιοί παρέχουν φροντίδα υγείας, είναι ειδικοί στο φάρμακο και συνεργάζονται με την υπόλοιπη ομάδα των ειδικών για να διασφαλίσουν ότι η θεραπευτική αγωγή είναι κατάλληλη, ασφαλής και αποτελεσματική. Επιπλέον θέτει στόχο να εμπνεύσει μέσω της καμπάνιας τους νεαρούς μαθητές να ακολουθήσουν μια καριέρα στον τομέα. Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, περίπου το 1/3 των φαρμακοποιών στις ΗΠΑ παρέχουν απευθείας φροντίδα υγείας σε νοσοκομεία ή κλινικές ή σε ιατρεία ή σε φαρμακεία της κοινότητας. 


Η εκστρατεία περιλαμβάνει βίντεο και έντυπο υλικό για την προσφορά των φαρμακοποιών από οποιαδήποτε θέση, ακόμα και μέσω τηλεϊατρικής και ψηφιακές πλατφόρμες, αναδεικνύοντας το πεδίο των ειδικοτήτων τους (καρδιολογία, ογκολογία, επείγουσα ιατρική, παιδιατρική και νευρολογία και άλλες που θα προστεθούν στο μέλλον). Παράλληλα περιλαμβάνει μαρτυρίες από άλλους επαγγελματίες υγείας που μιλούν για τη στενή συνεργασία τους με τους φαρμακοποιούς προς όφελος των ασθενών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που αυξάνονται






Σχετικά άρθρα

Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας;
Η Strategy-Nest λέει "ναι" χωρίς 2η σκέψη!
Βουλγαρία: Αύξηση της χρηματοδότησης των φαρμακείων αποφάσισε η κυβέρνηση
Μετά από απειλές του κλάδου για μεγάλης κλίμακας αντιδράσεις
Το πρώτο κινητό φαρμακείο θέτει σε λειτουργία το πανεπιστήμιο Yale
Και παρέχει υπηρεσίες εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι ασθενείς