Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Εγκαίνια σήμερα για το νέο ιατρείο του Οίκου Ναύτου

29/11/2016 10:53:25 πμ
Ήταν ένα διαχρονικό αίτημα των ναυτικών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου και ο Οίκος Ναύτου υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υγείας και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, αντίστοιχα, διοργανώνουν τα εγκαίνια της Υγειονομικής Μονάδας «Οίκος Ναύτου – ΠΕΔΥ Μονάδα Υγείας Πειραιά», σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 , στο κτίριο του «Οίκου Ναύτου», Κων. Παλαιολόγου 15, Πλ. Τερψιθέας.


Κατόπιν ισχυρής πολιτικής βούλησης των δυο συναρμόδιων υπουργείων και της παραχώρησης του εξαιρετικού κτιρίου του «Οίκου Ναύτου» από τους ναυτικούς μας, με τη σύμφωνη γνώμη του ΝΑΤ και του Οίκου Ναύτου, ικανοποιείται ένα διαχρονικό αίτημα, τόσο των ναυτικών, όσο και όλων των πολιτών για μια πρότυπη, υψηλού επιπέδου, πλήρως στελεχωμένη και εξοπλισμένη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, στον Πειραιά.


Από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, θα παραβρεθούν στα εγκαίνια, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, αρμόδιος για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ), Σταμάτης Βαρδαρός.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Όραμά μου ένας ευέλικτος και λειτουργικός Σύνδεσμος μακριά από την αλαζονεία και τον ελιτισμό»
Ο Κώστας Παπαδήμας αναδείχθηκε ως ο «Νέος φαρμακοποιός της χρονιάς» στη χώρα






Σχετικά άρθρα

«Πράσινο φως» για την αποζημίωση Συστημάτων Καταγραφής Γλυκόζης
Για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Εξώδικό των Ακτινολόγων προς τον ΕΟΠΥΥ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών