Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Έγγραφη παρέμβαση για τις πραζόλες από Σαλμά ζητά ο ΦΣΑ

17/4/2013 8:10:55 πμ
Παρατίθεται η σχετική επιστολή.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Παρατίθεται η επιστολή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μ. Σαλμά, με την οποία ζητά έγγραφη επιβεβαίωση για την αλλαγή του περιορισμού χορήγησης πραζολών μόνο από γαστρεντερολόγους.

"ΠΡΟΣ: Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας
κ. Μ. Σαλμά

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια της συνομιλίας που είχαμε στο γραφείο σας και της προφορικής υπόσχεσής σας ότι η Υπουργική Απόφαση που αφορά τη χορήγηση των πραζολών θα αλλάξει ως προς τον περιορισμό της χορήγησής τους μόνο από ειδικότητα γαστρεντερολόγου, παρακαλούμε όπως παρέμβετε εγγράφως, με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να πάψουν οι υπεύθυνοι του ΕΟΠΥΥ να νίπτουν τας χείρας τους και να αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κωνσταντίνος Λουράντος
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ηλίας Γιαννόγλου

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στις 29 και 30 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο
Μετά από 31 χρόνια δεν θα ξανακατέβει ως υποψήφιος για πρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου