Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Έφυγε ο καθηγητής Φαρμακολογίας Νίκος Σιταράς

13/10/2016 9:32:48 πμ
Διετέλεσε και διευθυντής του Εργαστηρίου Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo




O καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Σιταράς πέθανε την Τρίτη 11/10 αιφνιδίως στην Αθήνα, σε ηλικία 62 χρόνων.


Ο κ. Σιταράς διετέλεσε διευθυντής του Εργαστηρίου Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2012.

Από το 1981 δίδασκε σε τριτοετείς φοιτητές Ιατρικής Φαρμακολογία Ι και ΙΙ, καθώς και εργαστηριακά και φροντιστηριακά μαθήματα Φαρμακολογίας Ι και ΙΙ.


Διαθέτει πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο, με διδακτικά βιβλία αλλά και δημοσιεύσεις σε πολλές ελληνόγλωσσες και ξενόγλωσσες επιστημονικές εκδόσεις.


Η κηδεία του τελέστηκε εχθές Τετάρτη στην Αθήνα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από το ΤΑΥΦΕ & το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Για την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου