Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης Παπαγεωργίου

3/11/2014 12:11:28 μμ
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει ο Φαρμακευτικός Κόσμος για την απώλεια του Ιωάννη Παπαγεωργίου, δικηγόρου και νομικού συμβούλου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου πάνω από 40 χρόνια.


Ο κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου  υπήρξε ένας από τους πολυτιμότερους συνεργάτες του Π.Φ.Σ. και των Συλλόγων της χώρας και υποστήριξε με ήθος και αφοσίωση όλους τους φαρμακοποιούς που ζήτησαν τη βοήθειά του ως ένας από τους καλύτερους γνώστες της φαρμακευτικής νομοθεσίας.


Η τελετή της νεκρώσιμης ακολουθίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα το απόγευμα, ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μαρούσι, Βενιζέλου 21.


Εις ένδειξη πένθους ο Π.Φ.Σ. αναβάλλει τη σημερινή του συνεδρίαση.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στον φαρμακευτικό κλάδο






Σχετικά άρθρα

Συμπληρώματα διατροφής: Το 40% των πωλήσεων αφορά σκευάσματα  για οστά και αρθρώσεις
Σύμφωνα με ανάλυση της αγοράς από την Cognitive Market Research
ΕΦΚΑ: Καταβλήθηκαν χθες 1,6 εκατ. ευρώ σε χιλιάδες επαγγελματίες
Ως επιστροφές αχρεωστήτως καταβληθείσων εισφορών
ΕΟΠΥΥ: Νέο Call Center για πολίτες και παρόχους
Ένα σύγχρονο εργαλείο επικοινωνίας, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Οργανισμού