Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Εθελοντική ανάκληση όλων των κωδικών Vichy LiftΑctive Peptide-C

30/5/2022 1:36:01 πμ
Ενημέρωση από τη L' Oreal Hellas - Cosmetique Active
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εταιρεία L' Oréal Hellas - Cosmétique Active, μετά από σχετική απόφαση της Vichy, ανακαλεί το καλλυντικό προϊόν LiftActiv Peptide-C, το οποίο συσκευάζεται σε αποστειρωμένη γυάλινη αμπούλα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει παρατηρηθεί ότι με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με τις συνθήκες αποθήκευσης και μεταφοράς, η πίεση που περιέχεται στις αμπούλες μπορεί να αυξηθεί και να αποδυναμώσει το γυαλί, γεγονός που ενδέχεται να οδηγήσει σε κίνδυνο κοψίματος κατά το άνοιγμα.

Παρόλο που το περιστατικό αυτό είναι εξαιρετικά περιορισμένο –συγκεκριμένα στην Ελλάδα η εταιρεία δεν έχει δεχτεί κανένα παράπονο από καταναλωτή– η Vichy λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και καλεί τους φαρμακοποιούς να σταματήσουν την πώληση αυτών των προϊόντων και να αποσύρουν το απόθεμά τους, καθώς και τα δείγματα, τα testers, το διαφημιστικό ή/και διακοσμητικό υλικό. Η αξία των ποσοτήτων, που θα επιστραφούν, θα πιστωθεί στο ακέραιο (όπως αυτή περιγράφεται στο τιμολόγιο).

Η L' Oréal Hellas - Cosmétique Active ενημερώνει επίσης ότι σε περίπτωση που δεχθείτε παράπονο από πελάτες σας, προτείνετέ τους να καλέσουν στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης καταναλωτών: 8001130030 (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή στον αριθμό 2106188531 (από κινητό) 5 ημέρες την εβδομάδα μεταξύ 9 π.μ. και 5 μ.μ., ώστε η εταιρεία να αναλάβει με δικά της έξοδα την επιστροφή και να αποζημιώσει τον καταναλωτή.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ