Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


e-ΕΦΚΑ: Πληρωμές εισφορών και μέσω IRIS από 15/01

14/1/2025 2:15:47 μμ
Νέα πρωτοβουλία στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2025, τίθεται σε εφαρμογή από τον e-ΕΦΚΑ ένας νέος, σύγχρονος τρόπος πληρωμής εισφορών για τους μη μισθωτούς ασφαλισμένους μέσω του συστήματος IRIS (Interbanking Retail Instant Payments Settlement). 


Σύμφωνα με τη διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, οι πληρωμές μέσω IRIS προσφέρουν σημαντικά οφέλη όπως άμεσες συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο, ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης για την προστασία των δεδομένων, ενώ η υπηρεσία υποστηρίζεται από πολλές τράπεζες και εφαρμογές στην Ελλάδα. 


Η νέα αυτή πρωτοβουλία υλοποιείται στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ, έχει στόχο την παροχή πιο αποτελεσματικής, φιλικής και προσιτής εξυπηρέτησης, ενώ έρχεται ως συνέχεια της ιδιαίτερα θετικής ανταπόκρισης που έτυχαν προηγούμενες επιλογές πληρωμών, όπως μέσω ΔΙΑΣ για εργοδότες και οφειλέτες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα
Όλα τα υγειονομικά δεδομένα σε έναν κοινό και ενιαίο χώρο






Σχετικά άρθρα

Εργαλειοθήκη για την τεχνητή νοημοσύνη στο φαρμακείο
Η FIP καλεί τους φαρμακοποιούς να εξοικειωθούν με το μέλλον της φαρμακευτικής πρακτικής
ΤΑΥΦΕ: Την Κυριακή 30 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση
Θα συζητηθεί η επικείμενη άρση της υποχρεωτικής ασφάλισης στο Ταμείο
Φαρμακείο: Αξιοποιώντας τα επιστημονικά δεδομένα στην καθημερινή πρακτική
Χρήσιμος οδηγός από τη FIP για τη διαχείριση κοινών και ήπιων παθήσεων
Η Ευρώπη «ανοιχτή αγκαλιά» για τους επιστήμονες που απολύονται στις ΗΠΑ
Επειδή ο Τραμπ αποφασίζει περικοπές σε ερευνητικά κέντρα