Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Ε.Ε.Σ: Διοργανώνει μεγάλη δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για το διαβήτη

11/11/2022 5:40:20 πμ
Στις 14 Νοεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14/11), ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ξεκινάει μεγάλη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την αξία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της σωστής διαχείρισης του διαβήτη. Η δράση του ΕΕΣ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρες 9-2 μ.μ., στην Πλατεία Συντάγματος.

Συγκεκριμένα, η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΕΣ, στελεχωμένη με γιατρούς και νοσηλευτές, θα βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας (9-2 μ.μ.) στην Πλατεία Συντάγματος, πλησίον της εισόδου του Μετρό. Κατά τη διάρκεια της δράσης θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις σακχάρου στον κόσμο, καθώς και αναλυτική ενημέρωση για τους τρόπους με τους οποίους όλοι μπορούμε να προλάβουμε το διαβήτη και τις επιπλοκές του.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αλλά μόνο το 20% των ασθενών λαμβάνει θεραπεία
Αναπτύχθηκε από τις ομάδες Digital και Marketing της InterMed






Σχετικά άρθρα

Επούλωση & ανάπλαση με Μαστίχα Χίου
Γράφει ο Πέτρος Κασαρτζιάν, Φαρμακοποιός – Χημικός Φαρμάκων
Sotatercept: Να ενταχθεί στον θεραπευτικό αλγόριθμο της ΠΑΥ
Πρόταση από Έλληνες επιστήμονες
Το 30% του πληθυσμού αντιμετωπίζει κάποια διαταραχή ύπνου
Αλλά μόνο το 20% των ασθενών λαμβάνει θεραπεία
ΕΟΦ: Ενεργοποιήθηκε ο «Χάρτης Κλινικών Δοκίμων» της Ε.Ε.
Παρέχει πρόσβαση σε επαγγελματίες και ασθενείς σε ολόκληρη την τρέχουσα έρευνα