Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Δωρεάν σεμινάρια για τους φαρμακοποιούς

9/6/2017 10:16:18 πμ
Με πλούσια θεματολογία για τη φαρμακευτική φροντίδα και τις πωλήσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Δωρεάν διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια, με πλούσια θεματολογία, για όλους τους φαρμακοποιούς διοργανώνει η εταιρεία Professional Team.

Το πρώτο σεμινάριο θα αναρτηθεί στις 28 Ιουνίου 2017 ενώ οι φαρμακοποιοί μπορούν να το παρακολουθήσουν οποιαδήποτε ώρα τους εξυπηρετεί αλλά και όσες φορές το επιθυμούν κατά τη διάρκεια του ενάμιση μήνα. Το κάθε webinar θα είναι διάρκειας 40 λεπτών.


Τα 5 πρώτα θεματολόγια που θα ανεβαίνουν με ρυθμό ένα κάθε 1,5 μήνα είναι τα ακόλουθα:


1. Χρόνιες παθήσεις (Καρδιαγγειακά, Διαβήτης, Παθήσεις Κ.Ν.Σ κλπ) .

Περιγραφή αγοράς, Διαχείριση Φαρμακευτικής Φροντίδας και Συμβουλευτική.

2. Χρόνιες παθήσεις, Ολοκληρωμένη Φαρμακευτική Φροντίδα/Υπηρεσίες και Συνδυαστική Πώληση.

3. Οξείες Καταστάσεις (Λοιμώξεις, Οσφυαλγία, Πόνος, ΓΣΤΡ κλπ). Περιγραφή αγοράς, Διαχείριση Φαρμακευτικής Φροντίδας και Συμβουλευτική.

4. Χρόνιες παθήσεις, Ολοκληρωμένη Φαρμακευτική Φροντίδα/Υπηρεσίες και Συνδυαστική Πώληση.

5. Φροντίδα Υγείας & Life Style (στυτική δυσλειτουργία, τριχόπτωση, φροντίδα δέρματος, προστασία). Προϊόντα – Ολοκληρωμένη Φροντίδα και Συνδυαστική Πώληση.


Οι φαρμακοποιοί που ενδιαφέρονται θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.pharmacaretrain.gr ώστε να αποκτήσουν τον απαραίτητο κωδικό πρόσβασης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο διεθνές συνέδριο EUROGIN 2025
Και ενημέρωση για παράνομα σκευάσματα στο διαδίκτυο






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου