Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Δωρεάν Φορέας για όλους τους ασθενείς

10/10/2016 1:28:08 μμ
Λύνει τις απορίες για φάρμακα, βοηθά σε περιπτώσεις ελλείψεων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



 


Στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων οι ασθενείς ασφαλισμένοι και μη αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται με τις ελλείψεις φαρμάκων στην εγχώρια αγορά αλλά και την αδυναμία κάλυψης της συμμετοχής των συνταγογραφούμενων φαρμάκων τους, ειδικά όταν πρόκειται για ακριβά σκευάσματα ή απαραίτητες ιατρικές συσκευές. Η ενημέρωση για τα θέματα αυτά είναι ελλιπής και το κενό αυτό επιχειρεί να καλύψει η αφιλοκερδούς χαρακτήρα Μη Κυβερνητική Οργάνωση «PHARMA –Share», με έδρα την Αθήνα και δραστηριοποίηση πανελλαδικής εμβέλειας.


Εστιάζοντας κυρίως στα προβλήματα που σχετίζονται με τη ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ περίθαλψη, ο νεοσύστατος αυτός εξειδικευμένος Φορέας σκοπεύει να συμπαρίσταται έμπρακτα σε όσους χρήστες φαρμακευτικών σκευασμάτων αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα, με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.


Η «PHARMA-Share» εγκαινιάζει τις δράσεις της στα πρότυπα ήδη επιτυχημένων παρεμφερών κινητοποιήσεων Ενώσεων Ασθενών Χωρών του εξωτερικού. Όπως, μεταξύ άλλων, άσκηση νομικών παρεμβάσεων προς «εμπλεκόμενες» (σε κρούσματα έλλειψης φαρμάκων) Φαρμακευτικές Εταιρείες ή Φαρμακαποθήκες / υποβολή επίσημων αιτημάτων προς αρμόδιες κρατικές Αρχές ή Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης / παρεμβάσεις σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες / διαβουλεύσεις με κρατικά Νοσοκομεία ή ιδιωτικά Θεραπευτήρια / ανάπτυξη εθελοντικού δικτύου ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων κ.α. μορφές ουσιαστικής υποβοήθησης κάθε ασθενούς που προσφεύγει στον Φορέα για λήψη των αφιλοκερδών υπηρεσιών του.


Η «PHARMA-Share» προσκαλεί τους χρήστες φαρμακευτικών σκευασμάτων που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα να απευθυνθούν στον εν λόγω Φορέα προς εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής εξυπηρέτησής του ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ .

Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με τον Φορέα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του : www.pharma-share.org

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα






Σχετικά άρθρα

«Πράσινο φως» για την αποζημίωση Συστημάτων Καταγραφής Γλυκόζης
Για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Εξώδικό των Ακτινολόγων προς τον ΕΟΠΥΥ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών