Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Diaverum: Ενισχύει τη νεφρική φροντίδα στην Ελλάδα

26/9/2024 1:01:10 πμ
Mε την εξαγορά 6 κλινικών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Diaverum, διεθνής όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στον τομέα της νεφρικής φροντίδας, με έδρα τη Σουηδία, εξαγόρασε έξι κλινικές σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια, και καθίσταται πλέον ο τρίτος μεγαλύτερος πάροχος νεφρικής υγείας στη χώρα, απασχολώντας 170 επαγγελματίες υγείας και εξυπηρετώντας πάνω από 500 ασθενείς σε αιμοκάθαρση, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα υψηλής ποιότητας φροντίδας. 


Κατά τη διάρκεια παρουσίασης τα στελέχη της Diaverum ανέπτυξαν την επένδυση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και το όραμά τους για σημαντική αναβάθμιση της νεφρικής φροντίδας στη χώρα, μέσω του πρότυπου μοντέλου περίθαλψης και των καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών και συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης.


Ο Δημήτρης Μουλαβασίλης, CEO της Diaverum, ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά και περηφάνια καλωσορίζουμε την Ελλάδα στο δυναμικό δίκτυο της Diaverum. Η ένταξη των νέων κλινικών, σε συνδυασμό με τη διεθνή εμπειρία και τα πρότυπα φροντίδας που εφαρμόζουμε, καθώς και τις προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες μας, θα επιφέρει σημαντική αναβάθμιση στις υπηρεσίες αιμοκάθαρσης στην Ελλάδα». 


Τέλος, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα d.HOLIDAY της Diaverum που επιτρέπει σε ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο να ταξιδεύουν ελεύθερα, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε υπηρεσίες αιμοκάθαρσης σε άλλες πόλεις ή χώρες ,σε κλινικές της Diaverum, καθώς και το νέο d.HOLIDAY Fly Back Programme, που δίνει τη δυνατότητα σε άτομα στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση νεφρού να ταξιδέψουν στην Ευρώπη για την επέμβαση. 


Ο υπουργός Υγείας, 'Αδωνις Γεωργιάδης, καλωσόρισε την Diaverum στην Ελλάδα και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία της παρουσίας εταιριών τέτοιας δυναμικής στη χώρα μας. Τόνισε ότι αυτού του είδους στρατηγικές κινήσεις συμβάλλουν στην ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας, προσφέροντας σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για ασθενείς με ΧΝΝ. 


Ο Dr. Fernando Macário, Chief Medical Officer, τόνισε: «Το Πρότυπο Μοντέλο Περίθαλψης της Diaverum μας επιτρέπει να παρέχουμε υψηλής ποιότητας φροντίδα παγκοσμίως. Εστιάζουμε σε πέντε βασικούς τομείς: την τήρηση υψηλών προτύπων κλινικής λειτουργίας, την ολιστική θεραπευτική προσέγγιση, τη συνεχή αξιολόγηση ιατρικών αποτελεσμάτων, την εκπαίδευση ασθενών και προσωπικού, και την αδιάκοπη επιστημονική έρευνα και επένδυση σε ψηφιακές λύσεις. Επιπλέον, ο βασικός δείκτης της ποιότητας φροντίδας που προσφέρουμε είναι η πρόσβαση στη μεταμόσχευση, και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την εγγραφή όσο το δυνατόν περισσότερων συμβατών ασθενών στις λίστες αναμονής».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η τοποθέτηση της ΟΣΦΕ για την κόντρα των τελευταίων ημερών
Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας»






Σχετικά άρθρα

Karabinis Medical: Καθαρισμός της Δυτικής Παραλίας της Καλαμάτας στις 2/10
Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας»
Η Novo Nordisk Μέγας Χορηγός του Athens Heart Festival 2024
Εκατοντάδες πολίτες ενημερώθηκαν για την καρδιαγγειακή πρόληψη
BMS Ελλάδας: Τιμά τους ασθενείς με χρόνια αποφρακτική υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια
Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ασθενών 2024
Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς
Σειρά δράσεων από τη Novartis Hellas για την προαγωγή της καρδιαγγειακής υγείας