Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Δη.Ε.Φ.: Η νέα γενιά μπροστά… με δουλειά και λύσεις

22/3/2022 6:06:16 μμ
Το μήνυμα έστειλαν δεκάδες φαρμακοποιοί που συμμετείχαν στην 1η κοπή της πίτας του συνδυασμού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μια εξαιρετική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν δεκάδες φαρμακοποιοί παρά την κακοκαιρία, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η πρώτη κοπή της πίτας της Δημιουργικής Ένωσης Φαρμακοποιών.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν οι καθημερινοί προβληματισμοί που βιώνουν οι φαρμακοποιοί αλλά και προτάθηκαν λύσεις που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων του κλάδου. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της παράταξης, το όραμα της Δη.Ε.Φ. είναι ένα φαρμακείο με γνώμονα την υγιή επιχειρηματικότητα και επιστημονικότητα, όπουθα μπορούνε ΟΛΟΙ να εναρμονιστούν με τα νέα δεδομένα της εποχής.



«Εμείς ως παράταξη είμαστε εδώ για τους πολλούς και όχι τους λίγους και φυσικά η ομάδα μας απαρτίζεται από νέους συναδέλφους που ασκούν καθημερινά στον πάγκο τους το λειτούργημα του φαρμακοποιού», σημείωσαν τα μέλη της.


«Η πρώτη κοπή πίτας της Δη.Ε.Φ. είναι πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες συναδέλφους που παρευρέθηκαν παρά την κακοκαιρία και μας τίμησαν με την παρουσία τους! Οι φαρμακοποιοί απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι μπορούν και θέλουν να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που προάγουν τη συναδελφικότητα και το αύριο του φαρμακείου! Η νέα γενιά μπροστά… με δουλειά και λύσεις! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς…» αναφέρει στο μήνυμά του μέσω του f.daily ο επικεφαλής της παράταξης Αδαμάντιος Ψαριανός.



Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι εργαζόμενοι και των 5 εταιρειών του γνωρίστηκαν, διασκέδασαν και έλαβαν πλούσια δώρα
Δηλώσεις του προέδρου Δ. Νίκα κατά την εκδήλωση κοπής πίτας






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου