Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο!

10/11/2017 2:17:20 μμ
Σύμφωνα με τον καθηγητή Κοσμολογίας, Sean Carroll
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μπορεί η επιστήμη να μας έχει προσφέρει καλύτερες συνθήκες ζωής και να έχει βελτιώσει κατά πολύ το βιοτικό μας επίπεδο, αλλά πολλές φορές είναι και φορέας κακών ειδήσεων καθώς αποκαθηλώνει τα "πιστεύω" μας.


Ένας επιστήμονας πιστεύει ότι πρέπει να δεχτούμε ότι δεν υπάρχει μεταθανάτια ζωή και να κοιτάξουμε τη ζωή μας σε γήινο επίπεδο. Ο Sean Carroll, καθηγητής Κοσμολογίας και φυσικής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, αναφέρει χαρακτηριστικά στο Express: «Οι νόμοι της φυσικής που αποτελούν τη βάση της καθημερινής ζωής είναι πλήρως κατανοητοί».

Ο Dr. Carroll εξήγησε ότι για να υπάρχει μεταθανάτια ζωή, η συνείδηση θα πρέπει να διαχωριστεί εντελώς από το φυσικό μας σώμα. Η συνείδηση φαίνεται να αποτελείται, ουσιαστικά, από μια σειρά από άτομα και ηλεκτρόνια.

Ο Dr. Carroll πρόσθεσε:

«Οι ισχυρισμοί ότι κάποια μορφή συνείδησης επιμένει όταν τα σώματά μας πεθάνουν και αποσυντίθενται στα συστατικά τους άτομα, αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο, αξεπέραστο εμπόδιο.

Οι νόμοι της φυσικής που διέπουν την καθημερινή ζωή είναι πλήρως κατανοητοί», και συμπληρώνει:«Και δεν υπάρχει κανένας τρόπος μέσα σε αυτούς τους νόμους να επιτρέψουμε να διατηρούνται οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στους εγκεφάλους μας, αφού πεθάνουμε».


ΠΗΓΗ

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ένα σύγχρονο εργαλείο επικοινωνίας, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Οργανισμού
Ο Σύλλογος ζητά από τη φαρμακοβιομηχανία μεγαλύτερη προσοχή






Σχετικά άρθρα

5ο Διεθνές Συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις
Με τη συμμετοχή 60 κορυφαίων ειδικών σε Ελλάδα και Ευρώπη
Αγώνας για έγκαιρη διάγνωση και καλύτερη φροντίδα στη Νεανική Αρθρίτιδα
Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α., στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των παιδιών σχετικά με τη νόσο, διαθέτει το παραμύθι «Η φίλη μου η ΝΙΑΡΑ»
Sotatercept: Να ενταχθεί στον θεραπευτικό αλγόριθμο της ΠΑΥ
Πρόταση από Έλληνες επιστήμονες
Το 30% του πληθυσμού αντιμετωπίζει κάποια διαταραχή ύπνου
Αλλά μόνο το 20% των ασθενών λαμβάνει θεραπεία